Dosarele penale fac banii sa dispara. Trei dintre cei mai bogati romani au "saracit" cu 350 de milioane de euro!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 sep 2020, 08:45

Totii au ceva in comun: dosare penale si chiar condamnari cu executare.

Dan Adamescu era unul dintre cei mai bogati romani in 2014, cu o avere estimata in topul Capital la 430 de milioane de euro. Intr-un an a pierdut 245 de milioane. De anul trecut si pana acum, Adamescu s-a ales cu o condamnare in prima instanta la 4 ani si 4 luni pentru ca ar fi mituit mai multi judecatori.  Sa fie oare aceasta explicatia pentru care Adamescu a pierdut echivalentul a 30 de mii de autoturisme romanesti, la 8 mii de euro bucata?

In topul ghinionistilor pe 2015 se numara si Adrian Sarbu.

Averea lui a scazut de 4 ori, pana la  20 de milioane de euro. Cele 60 de milioane de euro pierdute de Sarbu, conform Topului 300 Capital, se traduc in 300 de mii de pensii medii romanesti, de 200 de euro fiecare. Adrian Sarbu este cercetat intr-un dosar de evaziune fiscala.

Dan Voiculescu, condamnat deja definitiv la 10 ani de inchisoare pentru devalizarea Institutului de Cercetari Alimentare, a pierdut 50 de milioane de euro anul acesta.

Din cei 50 de milioane de euro ar fi putut sa-si scumpere 625 de vile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In total, 3 dintre bogatii Romaniei au pierdut 355 de milioane de euro de la un an la altul.

Nici mai mult nici mai putin decat echivalentul a 87 de kilometri de autostrada construiti intr-o zona de campie.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.