Dotată cu un sistem de rabatare, somiera va deveni și mai utilă și apreciată!

Author: Diana Tilă

În ultimele săptămâni, au reapărut în spațiul public discuțiile despre modul în care putem crea mai multe spații de depozitare în locuință, fie că este vorba despre o casă, un apartament etc. Ideea de bază din spatele celor mai recente dezbateri este aceea că spațiile de sub obiectele voluminoase nu sunt folosite la potențialul maxim. Bineînțeles, acest lucru nu este obligatoriu, însă există câteva "trucuri" care ne permit să profităm la maximum de fiecare centimetru pătrat din încăpere și să depozităm mai multe lucruri necesare, exact la locul potrivit.

Spre exemplu, instalarea unui sistem rabatare somiera ne va permite să o ridicăm la 45 de grade, pentru a depozita diferite obiecte dedesubtul patului, acesta rămânând pe sol. Astfel, putem profita de spațiul nou ivit, atât la propriu, cât și la figurat, deopotrivă pentru a așeza perne, pături și alte așternuturi, dar și o multitudine de alte obiecte (spre exemplu cele pe care nu le folosim atât de des). Până la urmă, doar imaginația ne limitează numărul posibilităților. Faptul că locuința noastră, mică, dar cochetă, va deveni mai "aerisită" va avea o contribuție semnificativă inclusiv la capitolul moral, întrucât ne va binedispune și ne va... lărgi perspectivele.

În oferta unui furnizor profesionist și cu o experiență îndelungată în domeniu, cum este Sofisticat Mob, care ajută de peste 10 ani românii să se odihnească așa cum merită, în cele mai bune condiții din toate punctele de vedere, se regăsesc numeroase modele de mecanism/sistem de rabatare somieră. Spre exemplu, unul dintre produse, disponibil la prețul de 485 de lei (redus de la 675 de lei), are dublă mișcare: în primul rând, se ridică somiera la 45 de grade, facilitând accesul complet dedesubtul patului, iar, în al doilea rând, somiera se aliniază în poziție paralelă cu solul, permițând aranjarea mai comodă a așternutului.

Un alt sistem de rabatare somieră, destinat cadrelor pentru două persoane, este disponibil la prețul de 395 de lei (redus de la 535 de lei), pachetul conținând un set de balamale (cu lungimea de 150 cm) și un set de pistoane (cu o lungime de 59,5 cm și cu o rezistență de 1.200 de newtoni). Mecanismul este realizat pornind de la materii prime de cea mai bună calitate, astfel încât utilizatorul final să îl poată folosi o perioadă îndelungată și fără nicio problemă, rabatând somiera în câteva secunde. Instrucțiunile primite odată cu produsul comandat vor face montarea acestuia rapidă, intuitivă și extrem de ușoară.

Pe lângă diferite tipuri de sistem rabatare somieră, brand-ul sus menționat pune la dispoziția clienților săi saltele, paturi din fier forjat, perne, pilote, somiere, lamele din lemn și altele, la prețuri avantajoase, cu reduceri importante și inclusiv cu posibilitatea de plată în rate. Vorbim despre produse de calitate superioară, destinate tuturor categoriilor de public (inclusiv persoanelor supraponderale, care au nevoie de susținere suplimentară), livrate rapid și gratuit la destinație. Astfel, acum știi atât de unde, cât și ce să comanzi pentru a profita la maximum de cele 8 ore de odihnă recomandate pe noapte, dar și pentru a te bucura de o locuință eliberată de "povara" obiectelor depozitate la vedere, în celelalte ore pe care le petreci acasă.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.