Două adolescente au fost grav accidentate în Chitila! Una dintre fete, în vârstă de doar 15 ani, se luptă între viață și moarte: „Nici nu mai mișcă”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 dec 2023, 00:10

Două adolescente au fost grav accidentate în Chitila

Sursa: Facebook Info Trafic București și Ilfov/PixaBay

Două adolescente, în vârstă de 15 și 17 ani, au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni. Una dintre adolescente, respectiv cea de 15 ani, se luptă acum să trăiască.

„E moartă? Nici nu mai mişcă”, sunt cuvintele unui martor care a văzut accidentul cumplit în care au fost implicate cele două adolescente. Salvatorii încearcă din răsputeri să o salveze pe Eliza, adolescenta în vârstă de 15 ani, care traversase strada împreună cu o prietenă pe o stradă foarte aglomerată din Chitila. Amândouă au fost lovite în plin de autoturism, iar impactul a fost atât de puternic încât copila a fost aruncată la zeci de metri distanță.

Adolescenta de 15 ani se luptă între viață și moarte

„Am auzit o bubuitură foarte puternică. Pe una din victime a aruncat-o pe contrasens, cealaltă a rămas pe partea cealaltă. Fetele mergeau ok, de pe prima bandă au oprit, pe cealaltă bandă n-au oprit şi le-a luat în plin”, a declarat un martor.

„A venit cu prietena ei, a traversat pe trecerea de pietoni.

Papucul i-a sărit tocmai în staţia următoare de maşini”
, spune bunicul Elizei.

Citește și: „I-a luat exact în trecere”. O șoferiță a lovit două persoane pe o trecere de pietoni din Iași. Victimele au fost aruncate la câțiva metri distanță

„Este în stare foarte gravă, a fost intubată şi acum este ventilată mecanic. E un politraumatism grav, are mai multe fracturi, inclusiv fratură de bază de craniu, care îi si pune viaţa în pericol”, a declarat Raluca Alexandru, purtător de cuvânt Grigore Alexandrescu, despre starea Elizei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trecerea de pietoni pe care a avut loc accidentul, nesemaforizată și cu mare risc de accident

Prietena Elizei, din fericire, a scăpat doar cu câteva răni minore. Impactul a fost atât de puternic încât parbrizul autoturismului s-a spart, iar capota s-a îndoit. Șoferița nu a suferit răni, dar a avut un puternic atac de panică.

„Conducătoarei auto i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului. A fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Anne Ciolca, IPJ Ilfov.

Citește și: O ambulanță care transporta un pacient s-a răsturnat, în București. Aceasta a fost lovită de un alt șofer neatent

Trecerea de pietoni pe care a avut loc accidentul nu este semaforizată.

Cei care locuiesc în zonă spun că este un mare risc de tragedie zilnic.

„Seară de seară sunt frâne puternice şi risc foarte mare de accidente”, a declarat un alt martor.

În caz, poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.