Două adolescente din Turda au ajuns la spital, după ce un șofer de 85 de ani le-a lovit pe trecerea de pietoni. Bărbatul nu le-a acordat prioritate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 aug 2023, 01:05

Două adolescente din Turda au ajuns la spital, după ce un șofer de 85 de ani le-a lovit pe trecerea de pietoni. Bărbatul nu le-a acordat prioritate

Sursa: pexels

Două adolescente au fost implicate într-un accident de mașină, după ce un șofer în vârstă de 85 de ani le-a lovit, în timp ce acestea traversau pe o trecere de pietoni. Incidentul a avut loc în Turda.

Două adolescente din Turda au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza unui șofer de 85 de ani care a continuat să meargă, deși acestea se aflau pe trecerea de pietoni.

Două adolescente din Turda, accidentate de un șofer de 85 de ani

O fată de 11 ani și o altă fată în vârstă de 16 ani au fost rănite, ieri seară, 9 noiembrie, după ce un șofer de 85 de ani le-a lovit cu mașina.

Cele două fete se aflau pe o trecere de pietoni, a transmis Poliția Județeană Cluj.

Accidentul a avut loc în municipiul Turda, pe strada Avram Iancu. Tinerele au ajuns la spital, dar, din fericire, nu a fost nevoie de internare. Mai mult decât atât, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a reieșit că nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările în acest caz continuă.

Citește și: O maşină în care se aflau patru femei a căzut de pe DN 12C în râul Bicaz

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un om de afaceri a fost găsit fără suflare, într-o râpă

Un om de afaceri a fost găsit fără viață, într-o râpă, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul.

Acesta avea 45 de ani și plecase cu ATV-ul, pe munte, acolo unde și-a și găsit sfârșitul, în localitatea Nucșoara, Argeș. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Gheorghe C. a lăsat în urmă doi copii și o soție. Acesta plecase pe munte, în urmă cu două zile, 8 noiembrie, în jurul orei 14:00, către o altă pensiune și a fost găsit fără viață, ieri dimineață, 9 noiembrie.

Acesta s-ar fi aflat într-o zonă împădurită și ar fi pierdut controlul ATV-ului, după care, s-a răsturnat. Trupul neînsuflețit al omului de afaceri a fost dus la Serviciul de Medicină Legală și a fost transportat la morga, în vederea efectuării necropsiei.

Mai mult decât atât, oamenii legii au demarat cercetări, pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care tragedia a avut loc.

Citește și: Cine este și ce traumă a marcat-o pe Andreea, o tânără din Argeș care a murit din cauza unei boli grave

Tot în urmă cu două zile, 8 noiembrie, pompierii din Argeș au trebuit să stingă un incendiu care începuse la vegetația uscată de pe o suprafață de mai bine de 10 hectare de pădure, din localitatea Bogați. Angajații de la Ocolul Silvic local au sărit și ei în ajutor, alături de pompierii voluntari de la SVSU Bogați.

În timp ce focul era stins, a fost descoperit și un autoturism care, din nefericire, a ars în totalitate. Sub mașină, a fost descoperit un cric ce susținea mașina.