Două autospeciale ale Poliției s-au lovit violent în timpul unei urmăriri. Patru polițiști au ajuns la spital

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 oct 2023, 11:35

Două autospeciale ale Poliției s-au lovit violent în timpul unei urmăriri

Sursa: Unsplash

Două autospeciale ale Poliției s-au ciocnit violent în timpul unei urmăriri în trafic pe raza oraşului Sântana.

Patru polițiști au fost transportați la spital după ce două autospeciale s-au lovit violent în timp ce desfășurau o urmărire desfășurată pe raza orașului Pâncota. 

Citește și: Contabila care a căzut de la etajul 5 și a omorât o altă femeie, acuzată de o infracțiune rar întâlnită. Câți ani de închisoare riscă aceasta

Două autospeciale ale Poliției s-au lovit violent în timpul unei urmăriri

Cele două autospeciale ale Poliției desfășurau o acțiune de urmărire în oraşul Pâncota, urmând ca mașina urmărită să își continue drumul până în orașul Sântana. Prima mașină de Poliție ajunsă în orașul Sântana a lovit violent o altă autospecială pornită şi ea în misiunea de urmărire. În urma accidentului dintre cele două autospeciale de Poliție, cei patru polițiști au avut nevoie să fie transportați la spital pentru mai multe verificări și îngrijiri medicale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”În seara zilei de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza oraşului Pâncota, un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit şi-a continuat deplasarea, iar în oraşul Sântana, autospeciala de poliţie, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială.

4 poliţişti au fost transportaţi la spital în vederea evaluării stării lor şi acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Arad.

Citește și: Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în Mamaia. Patru persoane au ajuns la spital

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

În cazul accidentului violent a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, astfel încât sunt continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii au fost testați cu aparatele alcooltest şi DrugTest din dotare, rezultatele fiind negative. ”Concomitent, comanda IPJ a declanşat o cercetare internă, pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenţie a poliţiştilor şi luarea măsurilor care se impun”, a transmis IPJ Arad. 

Fugarul pe care îl urmăreau cele două autospeciale de poliție a fost identificat, însă acesta nu a fost prins. „A fost identificat conducătorul auto, nu dețin alte informații în acest moment. 

De îndată ce am noutăți, vă țin la curent”, au declarat reprezentanții IPJ Arad, potrivit glsa.ro.