Doua campioane la karate, imigranti, posibil teroristi si trafic de droguri. Nu e un scenariu de film, ci o scena petrecuta in Romania

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 05:50

Doua campioane la karate, imigranti posibil teroristi si trafic de droguri, nu sunt ingredientele unui film reusit de actiune, ci o realitate rupta din Romania.

Pana si procurorii au ramas cu gura cascata cand au aflat cum functiona aceasta retea! Cele doua campioane de karate din Arad sunt banuite care ar fi facut parte dintr-o grupare infractionala care trafica imigranti. Mai exact, este vorba de cetateni irakieni, iranieni, sirieni care erau luati din Turcia, treceau prin Romania, ca mai apoi sa ajunga in Germania, Italia sau Austria.

Pentru un transport sigur, marfa era bagata in paleti si transportata in masini conduse de persoane cu handicap.

Unul dintre suspectii turci adus astazi la DIICOT a luat foc cand a auzit ce acuzatii i se aduc. Omului i s-a facut rau la audiere.

Surse judiciare sustin ca gruparea ar fi folosit persoanele cu handicap, ca paravan. Acestea erau angajate ca soferi pe masini speciale, mult mai incapatoare, de altfel, si in care intrau fara probleme paletii cu suspecti. Nici traficul de droguri nu era o necunoscuta pentru gruparea mentionata.

##VIDEO119173##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.