Doua concurente de la Mireasa 90 60 90, la un pas de paruiala! Uite cum se injura si se critica una pe alta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:27

Daca cineva credea ca cele 12 concurente vor sta linistite pe parursul emisiunii, ei bine,inca de la inceput au dat startul unei intreceri nebune intre ele, care nu s-a lasat fara consecinte.

Cum s-a dat startul concursului, cele 12 concurente au fost nevoite sa faca fata primei probe si anume recrearea propriei imaginii intr-un puzzle. Dupa prima proba s-a si creat animozitate intre concurentele care au ramas si cele care au plecat.

Diana si Raluca au fost protagonistele unui scandal incendiar care a dus la eliminarea Dianei, da nu din cauza animozitatilor dintre cele doau ci in urma voturilor care au salvat-o pe Raluca.
Aceasta isi dorea cu ardoare ca Diana sa plece: N-am avut liniste deloc cu ea. Ma bucur ca a plecat dusmanul meu. Esti o tata, Diana. Panarama, ce esti!

La randul ei, Diana spune ca asa -zisele ei prietene ei au dezamagit-o. De ce Raluca, esti asa falsa? Faci o gramada de lucruri urate, ne injuri pe toate. Ma bucur ca am scapat de tine.  Asta are copil si nici macar nu stie cu cine il are