Două cupluri de la Puterea Dragostei, pe punctul de a-și spune adio: „Eu nu vreau un asemenea bărbat lângă mine!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 28 martie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 04:10
Concurenți Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

Toți credeau că se iubesc enorm, însă tensiunile din emisiune își vor pune amprenta într-un mod negativ asupra lor. Ce cupluri de la Puterea Dragostei vor ajunge în pragul despărțirii?

Au recunoscut în nenumărate rânduri că se iubesc, însă sentimentele puternice dintre ei nu îi împiedică să se certe și să își adreseze cuvinte grele. Două cupluri de la Puterea Dragostei vor fi pe punctul de a se destrăma în gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei. Despre cine este vorba?

Certuri puternice la Puterea Dragostei. 2 cupluri vor să se despartă

În galele Puterea Dragostei, concurenții nu ezită să spună tot ceea ce gândesc, chiar dacă asta înseamnă să îi pună într-o lumină proastă pe colegii lor.

Emisiunea de duminică va începe cu un conflict puternic între Cristian Comănici și Codruț, cei doi concurenți ajungând din nou să se jignească. Codruț nu se va feri să îl numească pe Comănici „prostul satului”, iar acesta din urmă va fi deranjat de comentariile lui Codruț.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 martie 2021- Prima parte- VIDEO Andrei sare să îl bată pe Cristian Marinescu!

Ulterior, Cristian Comănici va intra în conflict și cu Cazi, iar cearta dintre cei doi le va determina pe iubitele lor, Mariana și Andrada, să părăsească platoul emisiunii.

„Nu mai intrăm înăuntru dacă nu vă potoliți. Ajunge!”, va spune Andrada, concurenta de la Puterea Dragostei.

După cearta cu Cristian Comănici, Cazi le va cere fetelor să îl voteze spre eliminare, chiar dacă el formează un cuplu cu Andrada.

Astfel, între cei doi va izbucni o ceartă aprinsă, concurentul de la Puterea Dragostei acuzând-o pe iubita lui că nu i-a fost alături.

Cazi: Tu ai făcut lucruri proaste și eu am fost alături de tine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andrada: Eu nu sunt lângă tine? Omule, ce ai? Exagerezi, ce ai?

Nu doar Cazi și Andrada vor întâmpina probleme, ci și Aya și Andrei. În ediția de ieri, cei doi au fost desemnați cuplul favorit al lunii, iar astăzi vor fi pe punctul de a se despărți definitiv și se pare că motivul ar fi glumele pe care Marinescu le face cu Aya, Andrei fiind foarte deranjat de acest lucru.

Aya: Eu nu vreau un asemenea bărbat lângă mine, să aibă acest comportament.

Andrei: Încetăm cu glumele astea cu Marinescu sau punem punct acum, de față cu toată lumea.

Cum se vor termina toate aceste conflicte, dar și dacă cele două cupluri vor găsi modalitatea prin care să își rezolve conflicte poți vedea urmărind emisiunea Puterea Dragostei de duminică, 28 martie, de la 16:00 și 19:00, pe Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 martie 2021- A doua parte- VIDEO. Radu sare la bătaie!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.