Doua cupluri de la Puterea dragostei s-au duelat pentru titlul de "Cuplul lunii" si pentru premiul de 1500 de euro! Cutia Pandorei a decis cuplul castigator!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2021, 19:55
Cristina Mihaela a anuntat Cuplul lunii!

Emoții mari pentru concurenții de la Puterea Dragostei. Doua dintre cele trei cupluri formate in casa s-au duelat pentru titlul de cuplul lunii si pentru premiul de 1500 de euro!

Se încheie o nouă săptămână plină de conflicte la Puterea dragostei, iar în urma voturilor exprimate de concurenți, un băiat și o fată sunt la un pas de a părăsi competiția. 


Mesajul ascuns în Cutia Pandorei pentru titlul de Cuplul lunii!

Gala din această seară a fost una din care nu au lipsit replicile acide și discuțiile aprinse. După mai multe momente tensionate, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, a anunțat numele favoriților săptămânii, acestia au fost si de aceasta data Alexandra si Marinescu, care au decis sa ii protejeze pe Adriana si Comanici.

Pe de alta parte, dupa nominalizarile facute de restul concurentilor, George a fost cel care a primit cele mai multe voturi si se afla in pericol de eliminare. Decizia colegilor sai l-a deranajt enorm pe George care chiar a refuzat initial sa mai iasa in fata pentru desemnarea cuplului lunii, insa la insistentele Madalinei cei doi au mers langa Cristina Mihaela, alaturi de Alexandra si Codrut, celalalt cuplu din cursa pentru premiul de 1500 de euro.

In cele din urma, Cristina Mihaela a anuntat inca din editia de ieri faptul ca cele doua cupluri se afla la egalitate de voturi si atunci aceasta a decis sa apeleze la primul mesaj din cutia Pandorei, pentru a afla cum se va face departajarea acestora.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prezentatoarea emisiunii a anuntat ca cele doua cupluri au de ales intre doua variante, fie se decid sa imparta premiul, fie se va recurge la o decizie in functie de voturile cumulate ale celor doua perechi pentru departajarea lor. Dupa cateva minute de gandire, cele doua cupluri au decis sa imparta premiul de 1500 de euro.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de duminica, 31 ianuarie –Prima parte- VIDEO. George, iesire nervoasa fara precedent!

Citeste si: Scene șocante la Puterea dragostei: Mariana, lovită în emisiune! Urmărește o ediție incendiară sâmbătă, 30 ianuarie, de la 16:00 și 19:00 la Kanal D!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.