Două cutremure au avut loc în România în această dimineață! Ce magnitudine au înregistrat

Editor Web: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 01:09

Ce magnitudine au înregistrat

Sursa: PixaBay

Azi, pe data de 5 mai, două cutremure au avut loc în România.

Pe 5 mai 2023, la ora 01:03:55, un cutremur cu magnitudinea ml 2,7 a avut loc în regiunea Muntenia, județul Prahova, și încă unul la ora 04:21:37, în Vrancea.

Două cutremure au avut loc în România în această dimineață

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 18 km și a fost slab. Conform informațiilor INFP, cutremurul cu magnitudinea de 2,7 ml produs la data de 5 mai 2023 în regiunea Muntenia, județul Prahova, a avut loc în apropierea următoarelor orașe: Prahova, la 33 km spre est, Buzău, la 46 km

spre sud-vest, București, la 52 km spre nord-est, Târgoviște, la 76 km spre est și Slobozia, la 81 km spre nord-vest.

Citește și: Prima postare a lui Cansu Dere, după cutremurul din Turcia! Cum s-a afișat îndrăgita actriță? Fanii serialelor turcești sunt în extaz

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot azi, pe 5 mai 2023, la ora locală 04:21:37, a avut loc un cutremur slab cu magnitudinea ml 2,6 în zona seismică Vrancea, situată în județul Vrancea, la o adâncime de 17 km. 

Citește și: Cutremur în Turcia. Adâncimea la care s-a produs și magnitudinea înregistrată

Conform informațiilor INFP, cutremurul cu magnitudinea ml 2,6 a avut loc în zona seismică Vrancea, în apropierea următoarelor orașe: Focșani la 26 km spre vest, Buzău la 65 km spre nord, Bârlad la 83 km spre sud-vest, Sfânut-Gheorghe la 83 km spre est, Bacău la 91 km spre sud, Brașov la 97 km spre est și Galați la 99 km spre vest. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 117 km.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.