Două feluri de mâncare la 26 de lei! Atât a plătit un bărbat la o cantină din București. Cum i s-au părut preparatele

Autor: Diana Ghita

Bărbatul a plătit foarte puțin pentru o masă completă

Sursa: Unsplash; TikTok poftasigust

Un bărbat a captat atenția pe TikTok după ce a împărtășit experiența lui culinară recentă de la Cantina Agronomie a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București.

În videoclipul său, internautul a prezentat, în detaliu, felurile de mâncare pe care le-a savurat la cantină. Acesta s-a arătat satisfăcut atât de calitatea mâncării, cât și de prețul accesibil.

Cât a plătit bărbatul pentru fiecare fel de mâncare de la cantină

În total, pe două feluri de mâncare de la Cantina Agronomie, bărbatul a plătit 26,25 lei.

Prima pe listă a fost ciorba de pui a la grec, o porție bogată în carne de pui. Aceasta a avut un preț de 7,99 lei, un cost surprinzător de mic, având în vedere calitatea.

Ulterior, internautul a continuat cu o bucată de carne de porc la cuptor în sos, fragedă și bine gătită. Aceasta a cântărit 260 de grame de grame și a costat 14,30 lei (54,99 lei/kg).

Bărbatul a lăudat preparatul pentru textură și gustul deosebit. Alături de carne, a ales o porție de orez cu legume, care a cântărit 138 de grame și a costat doar 3,17 lei (22,99 lei/kg).

Pentru a-și însoți felurile principale, acesta a adăugat și o chiflă, la prețul de 0,79 lei, dar și o porție de castraveți murați.

Citește și: A mers la cantina scolii la pranz si a comandat meniul zilei. Cand a vazut ce ii pune in farfurie, s-a ingrozit si a postat fotografia asta pe Facebook! Ce se afla in farfurie

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Cum i s-a părut bărbatului mâncarea de la cantina USAMV

După ce și-a exprimat părerea despre mâncăruri, bărbatul le-a arătat bonul fiscal oamenilor din online, pentru a le demonstra că, într-adevăr, a plătit suma de doar 26,25 de lei pentru o masă completă.

„Azi am mâncat la Cantina Agronomiei super bine. Am început cu o minunată ciorbă de pui a la grec, ciorbă care conținea bucăți consistente de pui, ceva legume pe acolo și, bonus, verdeață pe deasupra.

(...) Chiar a fost bună.  Pentru felul următor am ales bucata asta mare de carne de porc, gătită la cuptor, cu sosul ăla roșu și, bineînțeles, verdeață pe deasupra.

Citește și: Cât au ajuns să cheltuie românii pentru doar o singură zi de plajă la Costinești! Prețurile au sărit în aer sezonul acesta

Carnea m-a surprins, era chiar fragedă, chiar dacă a fost gătită bucată groasă. Lângă carnea aia de porc cu sos am luat și orezul ăsta cu legume, pe care l-am trântit acolo peste sos.(...) Am avut și niște castraveți murați, așa ca să alunece totul cât mai bine.  Concluzie: Mâncarea de la Cantina Agronomiei mi s-a părut gustoasă și sățioasă. Cantitativ, pentru mine, a fost suficient spre mult”,  a spus bărbatul în clipul postat pe TikTok.

Sursă foto/video: TikTok poftasigust

@poftasigust Azi am mâncat super bine la cantină în Agronomie. #poftasigust #ciorba #carne #meniulzilei #mancare #cantina ♬ original sound- poftasigust

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.