Doua intrebari il mai despart pe un profesor de religie, de premiul cel mare la "Vrei sa fii milionar"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:29

In aceasta seara, la “Vrei sa fii milionar?”, doar doua intrebari il mai despart pe Tudor Cojocaru, un profesor de religie, de premiul cel mare!

Tudor Cojocaru, un concurent de 28 de ani, profesor de Religie in comuna  Racaciuni (judetul Bacau), a raspuns aseara (miercuri, 18 aprilie) corect la intrebarea cu numarul 13, cea pentru  suma de 100.000 de lei.  Cursa pentru 1 milion de lei  continua si astazi la “ Vrei sa fii milionar? ”, practic, redutabilul concurent mai are de raspuns corect la doar doua intrebari pentru a putea intra in posesia premiului cel mare. 

In plus, Tudor Cojocaru si-a pastrat pana la acest moment si o varianta ajutatoare: “Schimba intrebarea” si, dupa cum a  raspuns pana acum la intrebarile adresate de Virgil Iantu, are toate sansele sa devina primul castigator de la “Vrei sa fii milionar?”.  

Momente comice cu un concurent exceptional

Nu au lipsit momentele comice din emisiune, generate de dialogurile dintre Tudor Cojocaru si Virgil Iantu.

 La intrebarea prezentatorului “Ce stii despre Woody Allen?”, concurentul a raspuns ferm: “Woddy Allen are ochelari”; “Si ce face cu ei?”, a replicat Iantu. “Priveste lumea”, a raspuns prompt profesorul din Racaciuni.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

“Ai venit pentru bani? ”, si-a continuat Iantu tirul intrebarilor.

“Nu neaparat”, a venit raspunsul concurentului. “Atunci putem sa continuam jocul fara sa iti dam banii?”, l-a tachinat Iantu. ”Daca va permite legea…”, i-a raspuns Tudor Cojocaru zambind amfitrionului emisiunii.

 Afla in aceasta seara, de la ora 20.00, daca participarea la “Vrei sa fii milionar?” ii va schimba viata lui Tudor Cojocariu.  Nu rata o editie plina de adrenalina, care ii da frisoane lui Virgil Iantu.

  “Tudor Cojocaru are toate sansele sa ia milionul. M-as bucura enorm sa se intample asta!”, a declarat Virgil Iantu.

Emisiunea “ Vrei sa fii milionar? ” este difuzata in fiecare miercuri si joi, de la ora 20.00, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.