"Doua minute au cautat bebelusul in mine si nu au reusit sa-l gaseasca!" Iti dau lacrimile cand citesti prin ce a trecut femeia asta la nastere, in momentul in care doctorii i-au facut cezariana dar nu reuseau sa-i gaseasca copilul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 apr 2017, 15:16

Amber Hughes, in varsta de 21 de ani, se astepta ca prima ei nastere sa decurga fara incidente, prin cezariana, insa experienta ei socanta a ajuns pe prima pagina a ziarelor din toata lumea.

Tanara a fost dusa in sala de nasteri, unde un medic a anesteziat-o local si i-a facut incizia corespunzatoare operatiei de cezariana. In cateva clipe trebuia sa isi tina in brate copilul... dar clipele acelea se tot prelungeau.

 

"Timp de doua minute, mi-au pierdut copilul, e socant! L-au  gasit de abia cand au auzit tipete din poala mea, au dat la o parte asternuturile si l-au gasit pe Olly intre picioarele mele", le-a povestit tanara jurnalistilor britanici de la Daily Mail.

 

Se pare ca bebelusul isi schimbase pozitia, incepand sa coboare deja spre canalul de nastere in momentul in care tanara era operata prin cezariana. Astfel, bebelusul s-a nascut natural iar doctorii nu l-au mai gasit in abdomenul ei.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.