Două persoane, printre care și un copil, au murit în urma unui atac terorist în Ierusalim! Unde a avut loc incidentul

Author: Lavinia Medrea

Unde a avut loc incidentul

Sursa: Twitter @AvivaKlompas

Două persoane, printre care și un copil, au decedat în urma unui atac terorist. De asemenea, mai mulți oameni au fost răniți.

Tragedia a avut loc după ce un șofer a intrat cu mașina în mulțimea dintr-o stație de autobuz de la periferia Ierusalimului. Premierul Benjamin Netanyahu a declarat că incidentul este un atac terorist și a ordonat întărirea forțelor de securitate.

Două persoane au murit în urma unui atac terorist în Ierusalim

AFP a declarat că, în acest atac terorist, un copil în vârstă de opt ani și un tânăr de 20 de ani au murit.

În atac au fost rănite și alte cinci persoane, dintre care două se află în stare gravă. Tragedia a avut loc la Ramot, un cartier de colonişti evrei din Ierusalimul de Est. La locul tragediei s-a deplasat un elicopter pentru supravegherea intervenţiei poliţiei şi a echipelor de salvare.

Un purtător de cuvânt al poliției israeliene a declarat că avem de-a face cu un „atentat terorist cu o maşină-berbec”, precizând și că „suspectul a fost neutralizat”.

Citește și: Un mort și patru răniți, în urma unui atac cu arme albe în Spania. Atacatorul avea cu el o sabie samurai

Un medic voluntar al serviciului de ambulanță United Hatzalah, Ariel Ben-David, a povesti că „toată lumea era întinsă, în stare foarte proastă. Spre regretul nostru, un copil nu a supraviețuit”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu se știe dacă șoferul vinovat a fost sau nu ucis

Poliția a precizat că șoferul a fost „neutralizat”, dar nu s-a confirmat și că acesta ar fi fost ucis.

Un martor a spus că un civil înarmat l-a împușcat pe atacator înainte ca un ofițer de poliție să tragă în mașină, de asemenea.

Citește și: Ce conțineau plicurile primite de Ambasada Ucrainei la București. Ochi de animale și colete însângerate au fost trimise misiunilor diplomatice ucrainene

Imaginile de pe Internet arată cum o mașină albastră a intrat într-un stâlp din fața stației de autobuz din zona Ramot, o parte a Ierusalimului care a fost anexată de Israel după războiul din 1967 din Orientul Mijlociu.

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a calificat incidentul ca fiind un atac terorist şi a ordonat întărirea forţelor de securitate şi operarea de arestări în rândul apropiaților suspectului.

Incidentul s-a petrecut într-o perioadă tensionată, după ce a avut loc un atac, în luna ianuarie, în care un palestinian a împușcat șapte oameni, în apropierea unei sinagogi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.