Doua POZE de PROFIL diferite, aceeasi femeie. Si-a facut conturi false pe diferite retele de socilizare. Care dintre ele credeti ca a strans mai multi admiratori?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 16:30

O tanara a realizat un experiment social inedit! Si-a facut doua conturi false pe diferite retele de socializare la care a atasat poze de profil diferite.

Hayley Quinn, o tanara in varsta de 27 de ani din Marea Britanie, expert in comportament si relatii interumane, si-a creat doua conturi false pe site-uri de online dating. La fiecare dintre ele a atasat poze de profil diferite. La unul avea o poza normala, in care nu purta deloc machiaj, avea o tinuta normala si atitudine senina, calma.

Pentru celalalt cont si-a schimbat radical atitudinea. S-a machiat si si-a luat o alura de piti, avand machiaj si un decolteu pe masura.

Contul la care avea atasata o poza de profil normala se numea simplu Hayley, iar celalalt Sonia. Care dintre cele doua credeti ca a avut mai mult succes la barbati?

Ei bine, dupa cum era de asteptat, Sonia, cu atitudinea ei sexy si provocatoare a atras numerosi admiratori, in timp ce Hayley care se descrisese ca pasionata de drumetii si yoga, nu a avut deloc succes. Incredibil, nu, cat de mult conteaza atitudinea! Aceeasi tanara, in doua ipostaze total diferite, a primit reactii radical diferite.


Totusi, experta in online dating sustine ca, in timp ce Sonia a avut mai mult succes, barbatii care si-au exprimat dorinta de a o cunoaste erau superficiali si nu doreau nimic mai mult decat o aventura, in timp ce barbatii interesati de Hayley, chiar daca erau mult mai putini la numar, isi doreau sa puna bazele unei relatii serioase de prietenie.


Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: