Două tinere ar fi fost ucise de cel supranumit Șacalul! Au fost găsite fără suflare în Constanța. Denisa a fost părăsită pe câmp și sfâșiată

Autor: Diana Ghita

Aceștia sunt Denisa și presupusul criminal, supranumit Șacalul

Sursa: Facebook Iana Denisa; Observator

În ultimele luni, litoralul românesc a devenit fundalul unor crime șocante. Două tinere au fost găsite fără viață, victime ale unor crime înfiorătoare, după ce au fost otrăvite, deposedate de bunuri și lăsate în voia sorții.

Anchetatorii au reușit să prindă principalul suspect în cazul crimelor de pe litoralul românesc, iar investigațiile indică posibili complici. Astfel, se conturează un scenariu sumbru, în care criminalitatea se îmbină cu traficul de droguri și exploatarea sexuală.

Denisa a fost găsită pe câmp, sfâșiată de șacali

Una dintre victime, Iana Denisa, o tânără de 28 de ani din Timișoara, fusese dată dispărută de familie la mijlocul lunii august 2024.

Plecată la mare, aceasta a pierdut orice contact cu apropiații, iar dispariția ei a devenit rapid un caz prioritar pentru autorități. După două săptămâni de căutări, un șofer care circula între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu, la aproximativ 60 de kilometri de Constanța, a observat trupul neînsuflețit al tinerei, abandonat pe marginea drumului.

Cadavrul Denisei, care, conform Observator, era escortă de lux, fusese sfâșiat de șacali.

Autopsia a scos la iveală că tânăra fusese otrăvită și apoi lăsată pe câmp. La câțiva kilometri distanță, polițiștii au găsit mașina victimei avariată, ceea ce i-a condus la unul dintre principalele indicii în anchetă.

Individul suspectat de această crimă a fost prins după ce a făcut accident cu mașina tinerei. Transportat la spital cu răni grave, el a fost rapid identificat de autorități. Ancheta a dezvăluit detalii tulburătoare despre comportamentul acestuia, iar ironia tragică este că suspectul își folosise pe rețelele sociale pseudonimul „Șacalul”, un nume care acum capătă o conotație macabră, având în vedere modul în

care victima a fost găsită.

Citește și: Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor

Procurorii investighează acum posibilitatea ca bărbatul să fi acționat alături de complici. Doi bărbați și o femeie au fost identificați ca suspecți și au avut loc percheziții la domiciliile acestora din Năvodari. Se caută probe care să ajute la conturarea unei imagini clare a acestui caz complicat și să ofere răspunsuri despre desfășurarea crimelor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Cine este cealaltă fată pe care ar fi ucis-o Șacalul

Cazul Denisei nu este singurul care a atras atenția anchetatorilor. În luna iulie, o altă tânără, Delia, în vârstă de 34 de ani, din Tulcea, a dispărut după ce plecase în Constanța pentru a presta servicii sexuale. La scurt timp, aceasta a fost găsită moartă într-un apartament din Mamaia. La fel ca în cazul Denisei, toate bunurile Deliei, inclusiv mașina, dispăruseră. Ancheta a scos la iveală că autoturismul tinerei fusese vândut ulterior în Bulgaria.

Acest model de acțiune – întâlnirea cu victimele, otrăvirea acestora, furtul bunurilor și vânzarea mașinilor – sugerează o rețea bine organizată, iar legăturile dintre cele două cazuri sunt tot mai evidente. Unul dintre suspecții implicați în ambele cazuri se afla deja în vizorul poliției pentru trafic de droguri, ceea ce deschide noi piste în investigație.

Principalul suspect locuia într-un apartament din Năvodari, alături de concubina sa și cei patru copii. În timp ce înfăptuia aceste crime oribile, individul trăia o viață aparent normală alături de familie. După ce a fost identificat de autorități, doi dintre copii au fost preluați de Protecția Copilului.

Citește și: Fratele geamăn al principalului suspect în cazul triplei crime din Capitală, rupe tăcerea: „S-a și uitat pe vizor, dar n-a deschis”. În ce stare au fost găsite cele trei cadavre

„Băiatul meu a stat patru zile, trei zile în casă. Nu ştiu nimic. A făcut un accident cu maşina, s-a urcat la cineva în maşină, şi s-a răsturnat cu maşina. Acel băiat a venit să-i arate noua maşină, să facă o tură cu ea”,  a spus mama suspectului, conform sursei citate.

În timpul investigațiilor, suspectul a încercat să își acopere urmele, așa că a încercat să-i convingă pe prietenii Denisei că mașina fusese achiziționată legal de la ea. Însă, probele adunate de anchetatori și legăturile sale cu traficul de droguri au dus la descoperirea adevărului.

„Eu i-am şi zis că tind să cred că Denisa nu i-a vândut lui maşina şi vreau să văd un contract de vânzare-cumpărare, el a zis că nu există așa ceva. Ea nu-şi dădea bunurile ei nimănui”, a povestit o apropiată a tinerei, potrivit Observator.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.