Două tinere din Dâmbovița, obligate să își vândă trupul pentru bani, în Italia, pentru 1.000 de euro pe zi. Un mesaj trimis pe Facebook le-a ajutat să scape

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 mar 2023, 14:14

Cei doi bărbați care le-au racolat au fost arestați peventiv

Sursa: pexels

Două tinere din Dâmbovița au fost sechestrate și obligate să își vândă trupul pe bani, în Italia. Cei doi bărbați care le-au racolat făceau sume impresionante de pe urma suferinței acestora.

Două fete din Dâmbovița au fost obligate să întrețină relații intime contracost, în Italia, iar banii ajungeau în buzunarul a doi bărbați. Contravaloarea serviciilor nu a fost deloc de neglijat, iar fetele au reușit să scape prin intermediul unui mesaj trimis pe Facebook.

Două fete din Dâmbovița au fost obligate să se prostitueze, în Italia

Cei doi bărbați care le-au racolat au fost arestați peventiv.

Fetele erau obligate să întrețină relații intime în localitatea Termoli, din Italia.

Fetele au reușit să scape, după ce una dintre ele i-a dat mesaj, pe Facebook, șefului postului de poliție dintr-o cumună dâmbovițeană, spunând că ea și încă o fată au fost obligate să se prostitueze, după ce au fost sechestrate.

Prin urmare, în urma demersurilor care au avut loc pe data de 28 februarie, organele judiciare din Italia au mers în localitatea în care cele două fete se aflau.

Acestea au fost identificate și s-a constatat faptul că aveau vârsta de 20, respectiv 22 de ani.

Vinovații aveau 35 și 37 de ani, ambii fiind din municipiul Târgoviște. Anchetatorii au descoperit mai multe bunuri, printre care bani și telefoane mobile, dar și că totul avea loc într-un apartament din Termoli.

Citește și: O minoră a fost găsită însărcinată, într-un dulap, la un an și jumătate de dispariție

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Banii ajungeau la ei fie prin intermediul unui contract bancar, fie în mod direct, iar sumele pe care le făceau ajungeau și la 1.000 de euro pe zi.

Un dosar a fost deschis în urma celor întâmplate

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane, iar cercetările continuă prin intermediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Biroul Teritorial Dâmboviţa și prin intermediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa.

„La data de 26 februarie, prin intermediul unei reţele de socializare, şeful Postului de Poliţie Hulubeşti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a fost sesizat de către o tânără, de 20 de ani, din localitate, cu privire la faptul că se află pe teritoriul Italiei, fiind sechestrată şi obligată să se prostitueze.

Citește și: Emma, o fetiță de 12 ani, a murit dintr-o eroare medicală. A mers de două ori la urgențe, iar medicii spanioli au trimis-o acasă

Ulterior, a fost informată Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Biroul Teritorial Dâmboviţa, care, împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, a semnalat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – IGPR”, a transmis IGPR.