Dovada că Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat. Lucrul care i-a dat de gol

Autor: Diana Bostan

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au divorțat oficial.

Sursa: Instagram: Karmen

Karmen Simionescu, fiica artistului Adrian Minune, și Bogdan Căplescu ar fi divorțat oficial. Subiectul a fost discutat și-n cadrul emisiunii ”Follow us”.

În cadrul emisiunii „Follow Us”, prezentatoarele Ilinca Vandici și Teo Trandafir au abordat subiectul divorțului oficial dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu, o veste care a surprins mulți fani ai celor doi. Recent, publicația Cancan a dezvăluit că actele de divorț au fost semnate, confirmând astfel separarea dintre cei doi.

Citește și: Fostă iubită a lui Adrian Minune Jr a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că a fost infidelă în relația cu fiul manelistului: „A fost altceva la noi” Care a fost adevărul motiv al rupturii dintre cei doi

Karmen Minune și Bogdan Căplescu au divorțat

În luna septembrie, Karmen Simionescu și-a surprins fanii anunțând că ea și soțul ei, Bogdan Căplescu, au luat o pauză. La momentul respectiv, cei doi păreau să fi decis să-și acorde o pauză în relație, dar acum se pare că au făcut pași concreți spre încheierea oficială a căsniciei lor.

Citește și: Karmen Simionescu, primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu! Care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul ei s-au despărțit

În timpul discuției, Ilinca Vandici a menționat că dovada divorțului oficial ar fi ajuns în presă. Cele două prezentatoare au speculat și despre natura rapidă a procesului de divorț, menționând că există posibilitatea ca un astfel de act semnat la notar să poată fi revocat într-o lună.

Teo Trandafir: Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au semnat actele de divorț. Ei ziceau că sunt separați, mai ții minte? Să se odihneaacă relația un pic.

Ilinca Vandici: Da, la momentul la care Karmen a anunțat. Dar știi cum e cu divorțul ăsta semnat la notar.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Teo Trandafir: Într-o lună poți să-l revoci.

Cei doi ar fi divorțat după cinci ani de mariaj

Discuțiile dintre Ilinca și Teo au evidențiat și curiozitatea privind sursa informațiilor apărute în presă. Teo a ridicat întrebări referitoare la modul în care detaliile despre divorțul celor doi au ajuns în atenția publicului, sugerând că aceste acte ar fi trebuit să rămână confidențiale.

Ilinca Vandici: Să fi trecut o lună de zile de când Karmen a anunțat că s-au despărțit? Eu cred că așa a fost. S-au dus la notar, a apărut public și a zis: ”Da, ne-am despărțit”. Acum, pentru că au ieșit actele, acum vorbim despre divorț.

Teo Trandafir: Și presa de unde le are? Sunt niște acte care ar fi trebuit să fie ținute la ciorap.

Citește și: Karmen Minune, năpustită de lacrimi la nunta surorii sale: „Am plâns în hohote.. am simțit că leșin de emoție” Ce sfat le-a dat artista celor doi însurăței

Karmen Simionescu a declarat în urmă cu două luni faptul că, de ceva timp, ea și soțul său au decis să meargă pe drumuri separate, ajungând la concluzia că relația lor nu a fost destinată să dureze și că nu sunt compatibili, având personalități complet diferite. Karmen a subliniat că, deși s-au iubit enorm, respectul va rămâne un element important între ei pentru tot restul vieții, având în vedere că există o fetiță, care va continua să fie un motiv de bucurie în viețile lor.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii.”, a spus Karmen Simionescu, în urmă cu două luni, pe Instagram.