Dovada ca Madonna apeleaza la botox! Imagini de inainte si dupa tratamentele cosmetice

Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

Regina muzicii pop a impresionat publicul printr-o aparitie sexy! Saptamana trecuta la Berlin, Madonna a imbracat o costumatie din piele care ii vedea ca turnata.

##VIDEO84377##

Madonna arata demential la 55 de ani! Cand isi face aparitia in public, starul este aranjat pana la cel mai mic detaliu. Arata ca si scoasa din cutie! Daca e sa facem o comparatie intre look-ul Madonnei de acum si cel din 1987, din vremea hitului „Like a Virgin” observam ca au trecut intr-adevar 30 de ani, insa diva arata cam la fel. In perioada aceea doar coafura era mai zvapaiata si hainele dupa moda vremii.

In anii 90, Madonna devenea femeia obraznica, ce tranformase barbatul intr-un obiect sexual.

Artista isi afisa cu nonsalanta formele ei de vis, aparand aproape goala in clipuri. Daca ar fi avut alta coafura si ai vedea-o in aceste ipostaze pentru prima data in prezent, ai baga mana in foc ca n-a trecut nici-un an de cand diva canta „Express Yourself”.

Prin 2000, cand trecuse de 40 de ani, Madonna facea furori intr-un body roz, in clipul piesei Hung Up.

Picioarele ei erau lipsite de celulita, fundul era apetisant si bombat, iar sanii fermi. Niciun rid nu-i brazda fata. Zece ani mai tarziu, Madonna este neschimbata, semn ca trecerea timpului n-ar fi lasat deloc urme pe trupul si chipul ei!

Doamnelor, nu va bagati unghiile in gat de invidie, caci Madonna n-a baut din izvorul tineretii fara batranete pentru a arata asa! Va spunem un secret: pe langa muult sport, pielea ei a ramas ca de bebelus datorita injectiilor cu botox.
Iata si dovada! Atunci cand diva nu-si injecteaza toxina botulinica, arata ingrozitor! Ridurile isi fac aparitia ca prin minune, pometii sunt lasati, cearcanele sunt adanci, iar santurile nazale sunt pronuntate.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.