DOVADA ca micuta DENIZ din "Dragoste infinita" este cel mai expresiv si mai dulce copil! Zeci de mii de oameni au fost fascinati de aceste fotografii realizate de parintii ei la o petrecere

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 11:45

La doar un an, micuta Arven Beren Kusatman are peste 700.000 de urmaritori pe Instagram, datorita contului creat de parintii ei.

Recent, parintii ei au postat fotografii realizate la o petrecere pentru copiii de varsta ei. In cele doua imagini succesive Arven si un baietel au amandoi in maini cate o acadea, insa Arven pune ochii si pe acadeaua baiatului, care se indeparteaza imediat de ea.

 

"Ce dulci sunt cand mananca acadelele.

Fiti atenti la privirea lui Arven in cea de-a doua poza! Desi are si ea una, se holbeaza la cea din mana lui Erkam!

Citeste si: MOMENTE SPECIALE la INCHEIEREA FILMARILOR pentru serialul-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata cum si-au luat RAMAS BUN cei mai indragiti ACTORI de la ambitiosul proiect, care le-a adus un succes rasunator! VEZI un filmulet spectaculos!

Erkam a observat-o si a luat imediat masuri!"

Iata cele doua fotografii!

 

Citeste si: TARIK din "Dragoste infinita" surprins in ipostaze incendiare, alaturi de cel mai sexy fotomodel olandez, pe strazile Amsterdamului! RUZGAR AKSOY a fost protagonistul unei sedinte foto neobisnuite! VEZI imagini uluitoare cu chipesul actor!

 

 

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.