Dovada ca obiectul “suspect” din patul Dianei Bulimar de la Exatlon e telecomanda si nu telefon! VIDEO

Autor: Ana Maria Petre Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 05:50

O imagine surprinsa in emisiunile trecute, in care Diana Bulimar sta in pat, iar langa ea se afla un obiect ce seamana izbitor cu un telefon, a creat multe dispute in randul fanilor.

In imagine apare, langa Diana Bulimar un obiect alb, ce seamana izbitor cu un telefon mobil, iar fanii emisiunii au facut imediat fel de fel de speculatii. Mai ales ca se stie foarte bine faptul ca la Exatlon, concurentii au interzis la telefoane si acces la orice fel de tehnologie. 

Cei care si-au dat seama primii ca obiectul este de fapt telecomanda de la aparatul de aer conditionat au fost fanii Exatlon Mexic, care au explicat ca exact acelasi obiect l-au observat si in editia mexicana a emisiunii.

Nu este prima data cand telecomanda care seamana bine cu un telefon mobil apare insa in imaginile de la Exatlon Romania. Sunt si cateva imagini mai vechi, din perioada in care Anda Adam era in competitie. 

Citeste si: Antrenorul Marianei, razboinica de la Exatlon, dezvaluiri tulburatoare despre viata extrem de dificila a sportivei! Iata prin ce momente grele a trecut atleta de-a lungul anilor in care s-a zbatut sa participe la marile competitii!

Ea a fost surprinsa de camerele din casa chiar in timp ce folosea telecomanda pentru a regla temperatura din camera. Atunci, imaginile au facut senzatie pentru ca Anda Adam aparea goala si telecomanda a trecut neobservata!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.