Dovada ca starurile care au MILIOANE-n buzunar au facut o OBSESIE pentru anumite obiecte vestimentare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 16:40

Lui Amal Clooney i s-a pus pataa pe acesti jeansi rupti pe care ii poarta in toate combinatiile posibile!

In plus, sotia lui George Clooney NU iese din casa nici fara acesti ochelari de soare supradimensionati pe care ii asorteaza oricarei tinute!

Iat-o si pe Reese Witherspoon careia i-a intrat la suflet o fusta alba pe care a purtat-o de muulte ori! Si aceasta geanta galbena este printre preferatele ei, cel mai probabil pentru ca accesoriul poate scoate din anonimat pana si cel mai banal outfit!

Rihanna nu se desparte de acest colier Neil Lane si cine ar putea sa o condamne, avand in vedere ca este vorba despre o bijuterie cu diamante ce valoreaza cam

350.000 de dolari?! RiRi nu il poarta exclusiv la rochii de seara, ci si in combinatii ceva mai ciudate, cum ar fi cu geaca de piele! Artista, cand are decolteul adanc, isi mai agata la gat si acest lantisor cu piatra albastra Lapis Lazuli, in valoare de 6.500 de dolari!

Julianne Moore a dezvoltat o adevarata obsesie pentru o pereche de sandale negre pe care le incalta la majoritatea evenimentelor cu staif, ca deh, cu negrul nu dai gres niciodata.

Ryan Gosling nu iese deloc din aceasta jacheta din piele intoarsa intr-o nuanta maronie, in vreme ce Eva Longoria nici ca-si mai schimba sandalele nude, creatie Tamara Mellon.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sarah Jessica Parker, in schimb, adora acest sacou supradimensionat, furat parca din garderoba sotului, si nu renunta

nici la colierul opulent din topaz alb.

Jennifer Lopez a facut o fixatie pentru o geanta Louis Vuitton, care costa 5.000 de dolari si pe care o poarta indiferent ca e imbracata in trening si haina de blana, jeansi sau o tinuta ceva mai eleganta, iar o alta placere vinovata a divei este inelul imens cu diamante in valoare de, atentie, 1.2 milioane de dolari!

Incheiem cu Kate Middleton si rochia Jenny Packham pe care a ales sa o poarte in repetate randuri.

Creatia diafana o prinde foarte bine, dar cu toate acestea, nu s-ar fi asteptat NIMENI ca Ducesa sa o imbrace de trei ori!

 

Taguri: