DOVADA ca TEO se intelege de minune cu tatal ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Teo a dezvaluit astazi in emisiunea ca si-a sunat tatal imediat cum a aflat ce medicamente trebuie sa ia dupa ce i s-a facut rau si a fost spitalizata.

Teo a dezvaluit ca ieri era pe punctul de a face emsiunea de pe patul de spital cu perfuziile la maini deoarece a vrut sa fie pentru cateva minute vegana. Prezentatoarea tv a mai spus ca a mancat fructe si legume, lucru care i-a cauzat probleme la stomac.

Astazi, vedeta a spus ca starea ei este ceva mai buna dar ca mai are momente cand ii vine sa lesine: Cand ma asez sau ma ridic, asta e...o
sa stau toata emisiunea bat.

"M-a sunat tata sa ma intrebe ce mai fac si sa ma intrebe ce medicamentatie mi-au dat medicii la spital. Tata e medic mi-a spus ca sunt medicamente face parte din ramura somnolitica. Totul a fost ok. Ma simt rau cand ma ridic si cand stau in picioare", a marturisit Teo Trandafir la "Teo Show".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: