DOVADA clara ca Albert si Maria formeaza un cuplu la Survivor Romania 2021! Cum au fost surprinsi in toiul noptii de camerele de filmat

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 mai 2021, 09:44
Cum au fost surprinsi Albert Oprea si Maria Chitu la Survivor Romania
Sursa: Captură KANAL D

Albert si Maria Chitu de la Survivor Romania 2021 nu isi mai ascund sentimentele, iar camerele de filmat au surprins gesturi tandre intre cei doi la ceas de seara.

Albert Oprea si Maria Chitu dovedesc nu doar ca sunt aliati in camp si pe teren, dar par a fi si un cuplu in toata regula, si nu doar din spusele celorlalti Razboinici, ci imaginile cu ei nu mai lasa loc de interpretare. Cei doi Razboinici par mai sudati ca niciodata in ciuda acuzatiilor pe care restul echipei le lanseaza asupra lor.

Cum au fost surprinsi Albert si Maria in toiul noptii in camp

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. GESTUL necontrolat al Ralucai Dumitru fata de Culita Sterp! De ce ii arunca cu piciorul nisip in fata?: "Ce esti asa taranca?!"

 

Adelina Damian este convinsa ca intre ei este mai mult decat o relatie amoroasa, ci si o relatie bazata pe o strategie la Survivor Romania: "Simbioza dintre ei functioneaza foarte bine.

Maria sta linistita ca Albert n-o s-o voteze, Albert are si el pe cineva seara langa el."
Albert este de parere ca Adelina nu face decat sa caute conflict cu el pentru ca are cel mai mare coeficient din partea publicului: "Cred ca incearca un mic conflict cu mine. Cred ca cu mine pentru ca sunt favoritul publicului si am cel mai mare coeficient din partea publicului..."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Razboinica Adelina cauta conflict cu Albert Oprea? Ce spune Razboinicul

Citeste si: Irisha arunca bomba despre conflictul dintre Zanni, Sebastian Chitosca si Stefan Ciuculescu. La ce strategie au recurs cei doi Faimosi?

Mai multi Razboinici au avut pareri negative la adresa Mariei Chitu, insa Bogdan Urucu, ultimul concurent eliminat de la Survivor Romania a facut cateva declaratii interesante la adresa ei." În primele două zile când am ajuns, încă existau tensiuni între Maria și Sorin. Mie nu mi s-a părut că avea o atitudine sfidătoare, m-am înțeles bine cu ea, râdeam și făceam glume cu ea. Nu am nimic de spus despre ea.

Nu a folst niciodată distantă. Avea momentele ei, când se ducea și stătea pe o piatră. Dar toți aveam momentele noastre."