DOVADA DE IUBIRE: Un producator TV s-a casatorit cu iubita lui DECEDATA! Explicatia a fost postata pe Facebook. VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:54

Un producator TV a decis sa se casatoreasca cu iubita sa decedata, iar fotografiile ceremoniei le-a postat pe Facebook.

Chadil Deffy, cunoscut sub numele de Deff Yingyuen imbracat in frac si cu o palarie pe cap a decis sa-si ia iubita de nevasta, in ciuda faptului ca aceasta era decedata.

Ceremonia a avut loc in Thailanda, iar Ann Kamsuk   a fost imbracata in rochie de mireasa. Cei doi isi faceau planuri de casatorie avand in vedere ca erau impreuna de 10 ani, dar femeia a decedat in urma unui accident rutier ce a avut loc pe data de 3 ianuarie.
El a tinut sa-si ia iubita de nevasta deoerece a amanat acest moment de mai multe ori din cauza lipsei timpului si a studiilor. Toti cei apropiati cuplului au luat parte la bizara ceremenie, insa si actori si cantareti din Thailanda.

Fotografiile acestei ceremonii au fost postate ulterior pe Facebook.
"In ochii vostrii poate parea un act de iubire. Pentru noi este greseala pe care nu am putu sa ne intoarcem in timp.
Nu uita ca viata este scurt. Fa ce vrei si ai mare grija de persoanele pe care le iubesti, fie ca iti sunt parinti, rude. Se poate sa nu mai aveti aceasta ocazie niciodata"
, a scris Chadil pe contul lui de Facebook, dupa ce a postat fotografiile.





 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.