Dovada vie ca exista miracole: era mort, dar in drum spre morga o asistenta a observat ceva

Autor: L.S.
Actualizat: 09 sep 2020, 08:40

Un barbat de 48 de ani a fost declarat mort dupa ce a fost resuscitat timp de sase ore de catre medici, insa dupa 21 de minute s-a intamplat un miracol.

Dovada vie ca exista miracole

Bărbatul se afla în mașină cu soția lui, când brusc i s-a făcut rău. Femeia a fost cea care a reușit să îl ajute să nu își înghită limba în timpul crizei. Tot ea a fost cea care a cerut ajutor.

Citeste si: Cutremurător: povestea de viață dezvăluită de Ernest la Kanal D este despre Victor, dar ar fi putut fi despre oricare dintre noi

Paramedicii sosiți la fața locului au declarat că Joao Araujo, un poștaș din Gloucester, în vârstă de 48 de ani, a suferit un infarct și l-au transportat de urgență la Spitalul Gloucestershire Royal.

Citeste si: Oana Roman a ajuns la spital cu fetita: "Speram ca totul o sa fie bine!" Ce se intampla cu vedeta

Doar că după șase ore de injecții și resuscitări, doctorii au ajuns la concluzia că nu mai pot face nimic pentru bărbat.

L-au pronunțat mort în jurul orei 4 pm. Se întâmpla în luna aprilie 2009.

Dovada vie ca exista miracole

Doar că în drum spre morgă, o asistentă a observat că bărbatul mișcă, scrie The Sun. Se întâmpla la 21 de minute după pronunțarea decesului.

vezi kanal d live

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Medicii nu găsesc o explicație pentru ceea ce i s-a întâmplat, dar testele au arătat că circulația sângelui a revenit spontan în inima bărbatului. Deși, familiei i s-a spus că omul va avea leziuni permanente cerebrale din cauza celor 21 de minute în care creierul nu a fost oxigenat, Joao s-a întors la muncă la trei săptămâni după incident.

Acum bărbatul este cunoscut ca „Miracle Man”.

Joao Araujo și-a dezvăluit abia recent povestea și recunoaște despre întoarcerea sa din morți: „M-a schimbat. Spun mulțumesc că sunt în viață, că am un job. Îmi prețuiesc familia și prietenii”.

Vezi cele mai noi stiri de la kanald.ro

sursa: antena3.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.