Dovezile de cruzime găsite pe trupul Alinei, fata ucisă pe un câmp din Teleorman. Criminalul este fostul ei iubit, orbit de gelozie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 iul 2023, 00:55

Anchetatorii au găsit pe trupul Alinei, tânăra ucisă pe un câmp din Teleorman, dovezile de cruzime lăsate de fostul iubit, orbit de gelozie, deoarece aceasta își găsise pe altcineva, după ce ei s-au despărțit.

Ce au găsit anchetatorii pe trupul Alinei, tânăra ucisă pe un câmp din Teleorman, i-a lăsat fără cuvinte. Aceasta a suferit răni incompatibile cu viața și totul din cauza unei relații pe care nu și-a mai dorit-o.

Ce au găsit anchetatorii pe trupul Alinei, tânăra ucisă pe un câmp din Teleorman

Citeste si: Momentul terifiant când un câine a fost filmat plimbadu-se pe străzi cu un cap de om în gura. Unde a fost găsit cadavrul bărbatului

Alina a fost găsită fără suflare, pe un câmp din Teleorman, chiar de către iubitul ei, cel în brațele căruia își găsise liniștea în urma despărțirii de fostul partener.

Oamenii legii au găsit pe trupul fetei aproximativ 40 de lovituri de cuțit, tânăra fiind, pur și simplu, sfârtecată. Ulterior, anchetatorii au mai descoperit și urme ale încălțămintei, dar și urme ale cauciucurilor de mașină.

Mai mult decât atât, oamenii legii nu exclud nici varianta ca aceasta să fi fost torturată de către criminal, înainte ca bărbatul să îi ia viața.

Citeste si: Cine este bărbatul de 24 de ani care a comis dubla crimă din Târgu Măgurele. Acesta a ascuns cadavrele celor doi îndrăgostiți într-o casă veche

Alina avea doar 21 de ani, atunci când fostul ei iubit i-a pus capăt zilelor.

După ce a comis crima, aceasta s-a urcat la volanul mașinii și, la aproximativ 10 km depărtare de locul tragediei, a intrat într-un copac și a murit pe loc.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce s-a întâmplat în ultimele ore de viață ale Alinei

Anchetatorii au refăcut filmul crimei, iar ceea ce l-a ajutat pe iubitul ei să o găsească a fost o aplicație pe care i-o instalase pe telefon.

La scurt timp după ora 19:00, fostul iubit al Alinei a luat-o cu forța cu mașina și a dus-o din Alexandria spre comuna Bragadiru. La ora 21:00, Alina nu mai avea semnal la telefon, iar ultima locație pe care dispozitivul o indica era câmpul pe care a și fost ucisă.

În jurul orei 21:35, fostul iubit al Alinei a intrat cu mașina în copac și a murit.

La 35 de minute distanță, iubitul fetei l-a recunoscut și a confirmat identitatea acestuia. Ulterior, după 40 de minute, acesta a plecat pe câmpul pe care fusese localizată Alina pentru ultima oară.

Citeste si: Alina a fost condusă pe ultimul drum, astăzi. Tânăra de 21 de ani a fost înjunghiată mortal de fostul ei iubit

Deoarece era întuneric, nu a reușit să o găsească, iar, a doua zi, la 8 dimineața, a plecat iar pe câmp, să o caute, împreună cu doi prieteni.

Acesta a găsit-o fără suflare și a sunat imediat la 112.

Potrivit observatornews.ro, tatăl Alinei susține că fostul iubit a sunat-o în continuu și o urmărea, deoarece nu admitea că a fost părăsit. Mai mult decât atât, acesta chiar ar fi amenințat că, dacă Alina nu se va împăca, o va ucide și, după, se va sinucide.

 

Taguri:

Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.