Dovezile incompetentei in cazul deszapezirii, sambata, la “Asta-i Romania!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Sambata, 1 februarie, Mihai Ghita ii asteapta pe telespectatori la o noua editie a emisiunii “Asta-i Romania!”, la Kanal D.

In aceasta saptamana, reporterii Kanal D vor prezenta romanilor dovezile incompetentei in cazul deszapezirii. Care au fost balbaielile autoritatilor pe cod rosu de viscol si ninsoare, veti afla sambata seara.

Sambata veti vedea cum echipa emisiunii <"asta-i">a mers, fara probleme, pe drumul de la Braila la Bucuresti, in conditiile in care tot judetul Braila era in stare de alerta, iar la televizor ni se spunea ca este un judet izolat.

Nu e de mirare, din moment ce Prefectul de Braila spune ca a ramas si el inzapezit, iar Presedintele Consiliului Judetean sustine ca sta in beciul casei, dar de fapt se pare ca ar fi plecat la ski, in Austria. Cred ca autoritatile in loc sa deszapeaseasca tara au blocat-o, ca nu cumva sa aiba prejudicii de imagine cu oamenii blocati in masini. Asa ca au inchis totul, ca pe vremea lui Ceausescu.
Sambata seara, veti vedea la Kanal D dovezile incompetentei autoritatilor in cazul deszapeziri
i”, a spus Mihai Ghita.

Nu ratati, sambata, 1 februarie, de la ora 19.45, emisiunea “ Asta-i Romania! ”, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.