Dovlecii de Halloween, transformati in adevarate bijuterii,  au fost vedetele unui eveniment caritabil

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:20

Cei mai aratosi bostani ornati cu pietre pretioase, pene sau dantela au atras nu doar privirile celor prezenti ci si bani.

Pictati in culori pastelate, decorati cu pene, pudrati cu sclipici, poleiti cu paiete, sute de dovleci aratosi au spus cate o poveste aseara, sub lumina difuza a reflectoarelor.

Chiar daca unii se odihneau pe o plapuma de paie uscate, iar altii stateau urcati pe mese, toti bostanii au fost vedetele campaniei umanitare organizate la Timisoara pentru  lupta femeilor impotriva cancerului la san.

Dovlecii s-au transformat in fete inspaimantatoare, personaje din desene animate, sherifi, clovni si chiar in vaze pentru flori.

Asa ca imediat si-au gasit clienti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Printre invitate s-a numarat  si fosta gimnasta Simona Amanar, numita ambasador al evenimentului caritabil.

Asociatia care militeaza pentru prevenirea si depistarea precoce a cancerului la san va cumpara  din banii stransi materiale didactice pentru educatia medicala in scoli.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.