Dr. Andrei Laslau te INVATA cum sa slabesti sanatos: “Produsele de dieta FARA GRASIMI sunt o pacaleala”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Invitat la "Teo show", dr. Andrei Laslau a declarat ca este impotriva asa numitelor cure de detoxifiere sau a produselor de dieta cumparate din comert.

In ultima vreme se vehiculeaza tot felul de diete alimentare care promit acelasi lucru: Ca te scapa de kilogramele in plus, redandu-ti silueta mult visata. Exista dieta hiperproteica, dieta low fat (grasimi putine) sau dieta low carbs (carbohidrati putini).

Orice tip de dieta ati incerca este bine ca alimentele pe care le mancati sa nu fie procesate industrial. Margarina, batoanele de slabit, cereale sau musli din supermarket, sucurile din fructe, asa numitele fresh, nu sunt o alegere inteleapta deoarece toate acestea ingrasa foarte mult, in loc sa slabeasca.

Dr. Andrei Laslau are si un sfat pentru cei care vor sa slabeasca: cea mai proasta combinatie de alimente este cand mananci grasimi si carbohidrati la aceeasi masa.

##VIDEO108184##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.