"Draga mea prietena" si-a desemnat castigatorii concursului "Primul meu sarut", pe Facebook!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:46

La inceput de saptamana, Gabriela Cristea impreuna cu echipa emisiunii "Draga mea prietena" te-au facut sa-ti aduci aminte de primul tau sarut.

Am primit o multime de comentarii frumoase care descriau experiente de neuitat pentru multi dintre voi. A sosit vremea sa aflam care sunt cei 5 castigatori desemnati prin tragere la sorti! Va invitam sa urmariti videoclipul extragerii:



Asadar castigatorii sunt:

1. Simona Cretan
2. Hanuleac Ibolya
3. Barna Elena Livia
4. Anny Love Ralucca
5. Alina-mihaela Florea


Felicitari, dragele noastre! Ati castigat cate un exemplar din cartea
"Cand iubesti", oferita de Pro Editura.


Din cartea "Cand iubesti" poti afla multe lucruri interesante despre cel mai frumos sentiment din lume iubirea!
Dragostea nu poate sa fie invatata, nu poate sa fie cultivata. Dragostea cultivata nu va fi deloc dragoste. Nu va fi un trandafir adevarat, va fi o floare din plastic. Cand inveti ceva, inseamna că iti vine ceva din exterior; nu este o crestere din interior. Iar dragostea trebuie sa creasca dinlauntrul tau daca este sa fie adevarata si autentica.


Dragostea nu este invatare, este crestere. Ceea ce se cere din partea ta nu este sa inveti cararile dragostei, ci sa inveti cararile care te duc afara din starea de ne-dragoste. Oprelistile trebuie sa fie inlaturate, obstacolele trebuie sa fie distruse – apoi, dragostea este starea ta de a fi, naturala si spontana. Odată inlaturate obstacolele, odata date la o parte stancile de pe carare, soseste torentul. El este deja acolo – ascuns in spatele multor stanci, dar izvorul dragostei exista deja.
Este insasi fiinta ta. 

Va asteptam si saptamana viitoare la o noua provocare!

 

Taguri: