„Dragilor, mi-am luat inima în dinți”. Sorin și Mihaela de la ”Casa iubirii”, surprinși în ipostaze tandre. Întâlnirea s-a lăsat cu o cină romantică și petale de trandafir

Autor: Diana Bostan

Sorin și Mihaela de la ”Casa iubirii” la filmările unui clip muzical

Sursa: Instagram: Soryn Rus

Surpriză de proporții pregătită de Sorin Rus pentru susținătorii săi. După ce s-a afișat alături de Mihaela în ipostaze romantice, fostul concurent a venit și cu o explicație.

Sorin de la ”Casa iubirii” se lansează în muzică. Fostul concurent le-a pregătit fanilor o piesă de dragoste, iar Mihaela este protagonista clipului muzical.

Dragostea plutește în aer pentru Mihaela și Sorin de la ”Casa iubirii”

După încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, Sorin și Mihaela s-au afișat împreună în repetate rânduri, iar acest lucru le-a dat de gândit fanilor.

Deși au negat orice apropiere amoroasă, Sorin și Mihaela știu ce vor să vadă susținătorii lor, așa că le-au pregătit o nouă surpriză.

Citește și: „Pregătiți-vă pentru ceva frumos”. Sorin Rus și Mihaela de la ”Casa iubirii”, din nou împreună. Vezi ce fotografie a postat câștigătorul primului sezon alături de frumoasa blondină

Sorin Rus și-a anunțat urmăritorii că va lansa prima lui melodie, o piesă de dragoste a cărui videoclip a fost filmat alături de frumoasa Mihaela.

Sorin și Mihaela au dat frâu liber imaginației și s-au lăsat filmați în ipostaze romantice, cei doi jucând rolul unui cuplu. În videoclipul piesei, cei doi ciocnesc câte un pahar de șampanie, fiind înconjurați de trandafiri și de un decor de vis.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Dragilor, mi-am luat inima în dinți și am pregătit pentru voi cea mai frumoasă piesă de dragoste. Știți că eu dacă fac ceva o fac bine, dacă nu e bine nu mă apuc! Piesa va fi lansată pe 8 martie! Sper să vă placă! Îi mulțumesc superbei Mihaela Homa pentru ajutor”, a scris Sorin, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Sorin Rus (@sorynrus)

Sorin de la ”Casa iubirii” are o nouă iubită

Deși se afișează destul de des alături de Mihaela, Sorin Rus a dezvăluit faptul că are o nouă iubită de cinci luni de zile. Fostul concurent a mărturisit că în ciuda colaborărilor cu Mihaela, iubita lui nu este geloasă pe blondină.

Fostul concurent a mărturisit că noua lui parteneră îi pune sângele în mișcare, fiind o persoană extrem de activă și plină de viață.

”Vorbesc deja cu cineva de câteva luni bune. Pot să spun că este o relație în toată regula, nu mă văd cu altcineva, nu vorbesc cu altcineva, nu mă întâlnesc cu altcineva”, a dezvăluit Sorin în cadrul podcast-ului moderat de Ionuț Stoica.

Citește și: „I-a spus cineva că am înșelat-o!” Ionuț Stoica, acuzat că a călcat strâmb în relația sa cu Larisa. Cum și-a dovedit nevinovăția fostul concurent din Casa Iubirii

Sorin Rus a menționat într-un interviu recent pentru WOWbiz, faptul că nu mai se află în postura de bărbat singur, dar că preferă să țină aceste aspecte private pentru a-și proteja partenera. El a subliniat că în mediul public vor exista întotdeauna comparații, discuții și critici, iar după o perioadă de agitație, simte că are nevoie de liniște.