Dragobete 2021: Ce filme să urmarești de Ziua Îndrăgostiților. Iată cele mai bune filme de dragoste

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 01:20
Top 10 filme perfecte pentru Dragobete.

Dragobete 2021: Știm că vrei și tu să simți magia dragostei, de aceea, ți-am pregătit un top cu cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile.

Dragobete 2021 .Doar câteva zile ne mai despart de una din cele mai frumoase sărbători din an- Ziua Îndrăgostiților. 

Pandemia de coronavirus ne-a dat toate lanurile peste cap, inclusiv pe cele de Dragobete. Daca nu aţi reuşit să faceţi rezervări pentru o cină romantică de Dragobete din cauza restricților, trebuie să ştiţi că există şi alte metode pentru a vă bucura de o atmosferă deosebită într-o seară specială.

Puteţi pregăti cina acasă şi apoi puteţi urmări un film romantic alături de persoana iubită.

Citeste si: Mesaje de dragoste pentru EL, de Valentine's Day 2021. Cum să-l impresionezi de Ziua Îndrăgostiților

Dragobete 2021: Cele mai bune filme de dragoste

Ziua Îndrăgostiţilor se poate încheia perfect cu o cină romantică şi o vizionare de filme acasă, alături de persoana iubită.

Pentru cei care au în plan asta, am pregătit o listă cu filme de văzut în doi, de Valentine’s Day.

1. "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day"  

"Acest film regizat de Garry Marshall a avut premiera pe 12 februarie 2012. Filmul prezintă poveştile mai multor cupluri şi persoane singure din Los Angeles care încearcă să facă faţă presiunii exercitate de aşteptările pe care le au pentru Sfântul Valentin.

Din distribuţie fac parte Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Jamie Fox, Bradley Cooper şi Julia Roberts."

2.  "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days"

 "Kate Hudson joacă rolul unei jurnaliste care scrie un articol pentru o revistă de femei, intitulat "Cum să scapi de un tip în 10 zile".

"Victima" ei este un director dintr-o agenţie de publicitate (Matthew McConaughey) care a pariat cu colegii lui de serviciu că poate să facă orice fată din lume să se îndrăgostească de el în cel mult 10 zile."

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

3. "Mereu la prima întâlnire/ 50 First Dates"  

"Acest film cu Adam Sandler a avut premiera pe 13 februarie 2014 şi a avut încasări de aproape 40 de milioane de dolari în primul weekend de proiecţii. Sandler joacă rolul unui biolog marin care crede că a găsit-o în sfârşit pe femeia visurilor sale (Drew Barrymore), până când descoperă că aceasta suferă de pierderi ale memoriei pe termen scurt, fapt care o împiedică, în fiecare zi, să îşi amintească de el."

4. "Nevastă de împrumut/Just Go With It"

"Lansat pe 11 februarie 2011, acest film a obţinut încasări de peste 30 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii, în ciuda recenziilor nefavorabile ale criticilor de cinema. Adam Sandler joacă rolul unui chirurg plastician cu reputaţie de playboy care o mituieşte pe asistenta sa (Jennifer Aniston), rugând-o să pretindă că este fosta lui soţie, pentru ca el să poată să justifice minciunile pe care i le-a spus mult mai tinerei sale iubite (Brooklyn Decker)."

Citeste si: Cadou de Ziua Indragostitilor pentru EA! Ce cadou să-i faci iubitei tale în această zi dedicată iubirii?

5.  "Despre bărbaţi şi nu numai.../ He's Just Not That Into You"

 "Lansat pe 6 februarie 2009, filmul a vândut bilete în valoare de peste 27 milioane de dolari în primul weekend de proiecţii. Pelicula reprezintă o adaptare a cărţii omonime de dezvoltare personală şi prezintă poveştile de viaţă ale mai multor personaje- jucate printre alţii de Justin Long, Ben Affleck, Ginnifer Goodwin şi Jennifer Connelly- care încearcă să descifreze misterele comportamentului uman şi semnalele lansate de reprezentanţii sexului opus."

6. " Jurnalul /  The Notebook"

"Jurnalul  este un film american de dragoste din 2004 regizat de Nick Cassavetes, cu Ryan Gosling și Rachel McAdams. Filmul este bazat pe romanul omonim scris de Nicholas Sparks. Filmul spune o poveste de dragoste și toate luptele pe are cei doi protagoniști le duc pentru a-și îndeplini visul de a fi împreună."

7. "Casablanca"

""Casablanca" rămâne unul dintre cele mai cunoscute filme de dragoste produse vreodată la Hollywood. Filmul a fost numit primul film de filme de dragoste din filmul American Film Association. Filmul se bazează pe orașul Casablanca, care nu era încă în mâinile germanilor în 1941. Ea povestește despre un triunghi de iubire involuntar și în mișcare în contextul vremurilor tulburi și integrează războiul, justiția, libertatea și dragostea în tema iubirii. Loialitate, prietenie și alte elemente."

8.  "P.S. Te iubesc/ P.S. I love you"

"P.S. Te iubesc este un film dramatic american american din 2007 regizat de Richard LaGravenese dintr-un scenariu de LaGravenese și Steven Rogers bazat pe romanul cu același nume din 2004 de Cecelia Ahern. Moartea lui Gerry (Gerard Butler) o devastează pe soţia sa, Holly (Hillary Swank). Însă, odată cu cea de-a 30-a zi de aniversare a sa, Gerry revine la viaţă, nu material, ci prin intermediul a 12 scrisori, câte una pentru fiecare lună a anului, care să o ghideze pe Holly în noua sa viaţă; fiecare scrisoare purtând epilogul „PS, I love you”."

9. "Trei metri deasupra cerului/ Tres metros sobre el cielo"

"Trei metri deasupra cerului este un film spaniol din 2010, bazat pe romanul cu același nume al scriitorului Federico Moccia.  Filmul de dragoste Trei metri deasupra cerului spune povestea a doi tineri care fac parte din lumi diferite şi care trăiesc o iubire aproape imposibilă. Ei ajung într-o călătorie frenetică, în care vor descoperi prima iubire. Babi (Maria Valverde) este o fată cuminte şi educată, care se îndrăgosteşte de Hache (Mario Casas), un băiat rebel, impulsiv şi împătimit al curselor ilegale de motociclete."

Citeste si: Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru EL. Iată 12 idei inedite de cadouri pentru iubitul tau

10. "Vacanță la Roma/ Roman Holiday"

"Vacanță la Roma (Roman Holiday) este un film american de comedie romantică din 1953 regizat și produs de William Wyler. A fost nominalizat la zece Premii Oscar, iar Audrey Hepburn a cucerit un Oscar pentru rolul unei prinţese moderne, care se răzvrăteşte împotriva obligaţiilor sale regale şi explorează Roma pe cont propriu. Ea îl cunoaşte pe Gregory Peck, un ziarist american care, dornic să pună mâna pe un articol în exclusivitate, se preface că nu îi cunoaşte adevărata identitate."