Dragoș Bucur, cadou neașteptat pentru Dana Nălbaru, de ziua ei: „Noul membru al familiei”. Surpriza de care a avut parte artista

Autor: Diana Ghita

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au mărit familia

Sursa: Instagram Dana Nălbaru

Cu ocazia zilei de naștere a Danei Nălbaru, soțul ei, Dragoș Bucur, a reușit să-i ofere cel un cadou de-a dreptul surprinzător.

Dragoș Bucur i-a dăruit Danei Nălbaru o purcelușă pe nume Betty, un gest cu totul atipic, dar apreciat de soția lui, care cu greu i-a dat drumul din brațe purcelușei.

Cum a ajuns Betty în familia Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur

Într-un videoclip postat recent pe Instagram, Dragoș Bucur a anunțat, cu mândrie, că familia lor s-a mărit cu un nou membru: „Vreau să vă prezint pe cineva.

E vorba de Betty, cel mai nou membru al familiei noastre și e cadoul pe care l-a primit Dana de ziua ei!”.

Dana Nălbaru a fost fermecată de micuța purcelușă, care a fost salvată dintr-o situație delicată. Femeia a explicat cum Betty a ajuns în casa lor:  „Un vecin de-al nostru are o scroafă, care a fătat alaltăieri noapte 13 – 14 purcei. Ea cred că a fost ultima.

Era foarte slăbită și scroafa nu are destul lapte. Am luat-o să o salvăm”
.

Citește și: „Descoperind fericirea la țară”. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur ară pământul și plantează legume! Cuplul celebru nu se ferește de muncile câmpului| Foto

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Această purcelușă roz a devenit rapid centrul atenției în familie, exact ca un bebeluș. În acest sens, artista, care a împlinit 48 de ani, a vorbit despre noile ei responsabilități: „Am alăptat-o azi-noapte pe Betty. I-am dat cu biberonul o dată la o oră și jumătate ”. Fiecare dintre copii, inclusiv Kadri, în vârstă de 8 ani, este extrem de entuziasmat de prezența lui Betty și participă activ la îngrijirea ei.

De ce s-au mutat Dragoș Bucur și Dana Nălbaru la țară

Familia Bucur trăiește de ani buni la țară, după ce au decis să renunțe la agitația orașului în favoarea unui stil de viață simplu și aproape de natură. Aici, pe proprietatea lor, își cresc animalele și își cultivă hrana, totul într-un ritm de viață mai liniștit. Relația lor cu natura nu se rezumă doar la cultivarea alimentelor sau îngrijirea animalelor domestice, ci și la crearea unui mediu armonios pentru copii, unde aceștia învață acasă și sunt încurajați să se conecteze

cu mediul înconjurător.

Citește și: „După 5 zile am hotărât să ne căsătorim” Povestea de dragoste incredibilă dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. „Dana m-a agățat pe mine”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au o căsnicie de aproape două decenii. Împreună au trei copii: Sofia, de 17 ani, Kadri, de 8 ani, și Roxana India, fetița lor adoptată în vârstă de 12 ani.

Relația lor cu natura și simplitatea a devenit un adevărat exemplu pentru cei care își doresc o viață mai conectată la valorile esențiale, iar cadoul atipic primit de artistă este doar un alt simbol al acestei viziuni.