Dragoste absoluta - „Gülperi” – povestea unei mame care lupta sa isi tina copiii langa ea, din 27 noiembrie, ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 21:50

Din 27 noiembrie, de la ora 20:00, Kanal D aduce in casele romanilor serialul "Gülperi", povestea tulburatoare a unei mame care lupta sa-si pastreze copiii langa ea, intr-o societate care ii este potrivnica.

Nurgül Yeşilçay, renumita actrita turca, in varsta de 43 de ani, revine in casele romanilor cu „Gulperi”, personajul central al productiei, cu un rol puternic, impresionant, care va starni empatia si dragostea fanilor de pretutindeni.

Nurgül Yeşilçay este una dintre cele mai apreciate si iubite actrite, iar zecile de roluri interpretate, in nenumarate productii de televiziune, dar si pe marile ecrane, descriu talentul unic, inegalabil, al acesteia.

Interpretarea magistrala a talentatei Nurgül Yeşilçay, in rolul Gülperi, acorda un farmec desavarsit productiei, care va cuceri publicul telespectator.

„Dragoste si pedeapsa”, „Furtuna pe Bosfor” si „Kösem”, difuzate la Kanal D, seriale care au avut-o in prim-plan pe frumoasa Nurgül Yeşilçay, sunt doar trei dintre productiile fenomen care au facut inconjurul lumii, si care vorbesc, fara echivoc, despre talentul inconfundabil, al actritei.

Citeste si: Hazal Kaya a nascut! Visul indragitei actrite de a-si strange la piept fiul s-a indeplinit mai devreme decat preconizau medicii! Iata cum se simt mama si bebelusul!

Din 27 noiembrie, Nurgül Yeşilçay este Gülperi, mama a trei copii, o femeie frumoasa si extrem de ambitioasa, care are nesansa de a trai intr-o societate traditionalista, inflexibila, o lume a barbatilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In „lumea” lui Gülperi, visurile sunt aproape imposibil de realizat, mai ales ca femeie si mama a trei copii.

Ambitioasa Gülperi lupta cu indarjire sa castige batalia in fata destinului potrivnic, iar lupta ei, in a-si pastra copiii langa ea, este necontenita. Obligata de tatal ei sa renunte la studii, pentru a fi femeie de casa si, ulterior, fortata sa renunte la dragostea vietii ei,  Gülperi ajunge, in mod dramatic, in postura de a ramane fara copiii ei.

Citeste si: Nurgul Yesilcay (protagonista din serialul "Gulperi") mandra de fiul ei, Nejat! Iata cum arata la 14 ani si cat de apropiat este de cea care i-a dat viata!

O situatie halucinanta o trimite pe Gülperi direct in inchisoare, iar de aici si pana la a-si pierde copiii, este doar un pas. Calvarul incepe; Gülperi este devastata, copiii distrusi. Fara mama si tata, cei trei copii ajung in grija bunicilor paterni, insa acestia nu isi iubesc nora, iar Gülperi se simte mai singura ca oricand. La iesirea din inchisoare, Gülperi trebuie sa dea piept cu o serie de incercari teribile, insa nu renunta la misiunea ei, aceea de a-si recapata propriii copii.

Nu pierdeti, din 27 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, o poveste unica, plina de emotie si curaj – „Gülperi”, cu Nurgül Yeşilçay in rolul principal. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.