Dragoste cu multe zerouri! Marian Vanghelie si Oana Mizil, cercetati pentru detinerea nejustificata a 6 milioane de euro VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:20

Nimic mai adevarat in zicatoarea dragostea trece prin stomac. Sa fie acesta si cazul iubirii mult mediatizate a celebrului Marian Vanghelie cu frumoasa Oana Mizil?

Cei doi sunt cercetati, conform evz.ro, de reprezentantii ANI pentru detinerea unor sume nejustificate de bani in mai multe conturi din strainatate.

Cei doi ar fi ascuns o suma uriasa! Se vehiculeaza nu mai putin de 6 milioane de euro, bani ce ar apartine edilului. Aceleasi surse spun ca banii ar fi ajuns in mai multe conturi din Liban, majoritatea pe numele Oanei Mizil.

Mai mult, inspectorii de integritate verifica averea primarului Marian Vanghelie pe perioada mandatului 2008-2012, identificandu-se cateva sute de mii de euro pe care edilul sectorului 5 Bucuresti nu le-ar putea justifica.


De unde au cei doi atatia bani? Intrebare vine aproape firesc. Sa aruncam deci o privire la declaratiile de avere ale celor doua persoane publice. In primul rand, amandoi au datorii uriase la diverse banci.

Oana Mizil se lauda cu un teren la Snagov, cu doua apartamente in Bucuresti dar si cu 850.000 de euro, bani investiti in bijuterii. Desi datoreaza bancilor aproape 1.700.000 de  euro, Oana Mizil sustine ca si-a imprumutat diversi prieteni, persoane particulare, cu 680.000
de euro.

Nici primarul care a  facut istorie cu expresia "care este" nu sta altfel. Un simplu calcul arata ca, si daca cei doi ar fi vandut tot, nu ar fi reusit sa stranga cele 6 milioane de euro.

In urma cu doi ani, Oana Miliz soca intreaga Romanie cand si-a facut aparitia in Parlament in haine de puscarias. Sotul Oanei Niculescu-Mizil, Jamil Tohme, declara la inceputul anului ca va depune actele de divort.


Anuntul era facut imediat dupa ce primele fotografii cu cei doi indragostiti, Oana si Marian, erau facute publice. Cam in aceeasi perioada, Vaghelie recunostea deschis ca se iubeste cu focoasa deputata PSD.