Dragoste dusa la extrem sau gest disperat? N-o sa-ti vina sa crezi ce a facut un barbat! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:37

Un sot a facut o mare greseala, si nu ar fi o noutate avand in vedere ca fiecare persoana greseste, dar acesta a facut un efort aproape inuman pentru a-si repara ceea ce a facut.

Brian McGuinn din Florida a aruncat din  greseala verigheta nevestei la cosul de gunoi. Cu toate acestea, cand a realizat acest lucru si-a dat seama ca firma de salubritate ridicase deja gunoiul. Si aici a inceput o intreaga aventura.

Au sunat la firma si au intrebat unde a fost depozitat gunoiul, dupa care a cauta prin opt tone de gunoi absolut dezgustator pentru a gasi inelul ce valoreaza multi bani, dar care are si o importanta valoare sentimentala.


Desi in mod normal pare ireal, acesta a reusit sa recupereze inelul, dupa ce a cautat prin alimente putrede si diverse alte gunoaie extrem de scarboase si care miroseau ingrozitor.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/i2-3ba126e2f2dd7645ff3f614f27d0e211.jpg
Astfel, Brian nu numai ca a dovedit inca o data cat de mult isi iubeste sotia, dar ca de acum inainte se va gandi de 10 ori inainte de a arunca ceva la gunoi.
La final trebuie mentionat si faptul ca inelul era cu diamant, poate asa se explica mai bine gestul.:)

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.