Dragoste fără margini! Un profesor pensionar a renunțat la tot și s-a mutat într-o mașină veche, pentru a-și îngriji soția bolnavă: "Îmi servește drept transport, sufragerie și dormitor''

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 24 apr 2024, 04:40

José Villaruel a renunțat la casă și s-a mutat într-o mașină veche, ca să strângă bani pentru soția bolnavă 

Sursa: AmoMama

Dragostea față de soție l-a făcut pe un bătrân de 77 de ani să renunțe la casă și să locuiască într-o mașină veche, pentru a reuși să strângă bani.

Un profesor pensionar din Mexic a decis să renunțe la casa lui și să se mute într-o mașină, pentru a putea economisi bani pentru soția lui bolnavă. În ziua în care a împlinit 77 de ani, gestul plin de iubire al bărbatului a fost recompensat, potrivit AmoMama.

Citește și: Vești bune pentru seniori! Pensiile se majorează începând cu 2024! Câți bani vor primi pensionarii

Dragoste fără margini! Un profesor pensionar a renunțat la casă și a început să locuiască în mașina lui, pentru a putea economisi bani pentru soția lui bolnavă

Povestea tulburătoare de viață a profesorului a fost descoperită chiar de fostul lui elev, Steven Nava. Acesta a găsit mașina și a observat că în ea locuiește o cunoștință. 

„Am observat că avea toate lucrurile lui erau în mașină și atunci mi-am dat seama că era fără adăpost”, a declarat Steven.

José Villaruel a renunțat la casa după ce soția sa s-a îmbolnăvit. Cu timpul, boala acesteia s-a înrăutățit, iar tratamentul a devenit mult mai costisitor. Astfel, profesorul pensionar a fost nevoit să se mute într-o mașină, pentru a plăti tratamentul soției sale și pentru a scăpa de facturi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gestul plin de iubire al bărbatului a fost recompensat la împlinirea vârstei de77 de ani. Întâlnirea cu fostul lui elev i-a schimbat viața  pentru totdeauna.

Citește și: 400 de lei în plus la salariu pentru angajații români. Criteriile în funcție de care se acordă acest beneficiu

"Corpul meu a fost adaptat la toate denivelările și lucrurile de pe scaun.

Îmi servește drept transport, servește drept sufragerie și servește drept dormitor", a spus bătrânul.

„În fiecare zi, ieșeam la muncă în jurul orei 5 dimineața și îl vedeam ieșind prin portbagaj și simțeam nevoia să fac ceva în privința asta ”,  a spus Steven.

Steven Nava a decis să-i schimbe viața profesorului. Tânărul a deschis o pagină de strângere de fonduri, cu un obiectiv inițial de 15.000

de dolari, dar oamenii au fost mai mult decât dornici să ajute. Campania a depășit toate așteptările. Sprijinul comunității a transformat obiectivul modest într-o realitate uluitoar, strângând suma de 27.000 de dolari. 

Copleșit de amploarea momentului, ochii lui José Villaruel s-au umplut de lacrimi și recunoștință.   „Gândul meu inițial a fost: „Visez?” Încă nu pot trece peste această experiență”, a mărturisit el.

 

Taguri: