“Dragoste infinita" la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 04 aug 2017, 13:13

La aniversarea celor 10 ani pe piata media din Romania, Kanal D le-a pregatit o surpriza de proportii telespectatorilor sai si fanilor serialelor turcesti.

La aniversarea celor 10 ani pe piata media din Romania, Kanal D le-a pregatit o surpriza de proportii telespectatorilor sai si fanilor serialelor turcesti. Incepand de luni, 20 martie 2017, Kanal D a difuzat de luni pana joi, de la ora 20:00, un nou serial turcesc “Dragoste infinita” (“Kara Sevda”) ce a avut un urias succes inca de la primul episod in Turcia.

Serialul “Dragoste infinita” (“Kara Sevda”) aduce in fata telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din doua lumi si diferite care se indragostesc iremediabil.
Kemal (Burak Özçivit), student in ultimul an la inginerie miniera, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Singurul lui tel in viata este sa isi castige existenta si sa supravietuiasca vicisitudinilor. Fiind o fire rationala, acesta nu crede in miracole, si cu atat mai mult in miracolul dragostei. Insa lumea lui monotona este intoarsa pe dos odata cu aparitia lui Nihan (Neslihan Atagül) in viata sa.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.