"Dragoste infinita" va avea sau nu un SEZON TREI? Raspunsul producatorilor dupa ce au fost asaltati de fani ai serialului din ZECI DE TARI, socati de moartea lui KEMAL

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 11:30

Ay Yapım, casa de productie care a realizat serialul-fenomen "Dragoste infinita, a reactionat pe Facebook la reactiile emotionante ale fanilor serialului.

Mesajul casei de productie a fost postat pe 29 iunie 2017, la cateva zile dupa difuzarea ultimului episod din "Dragoste infinita" in Turcia, in premiera mondiala. 

 

"Furtuna "Dragoste infinita" continua

 

Ploua cu comentarii din toata lumea despre finalul serialului.

 

La finalul saptamanii trecute, ne-am luat ramas-bun de la productia Ay Yapım intitulata  'Kara Sevda'("Dragoste infinita", n.r.)

iar reactiile cresc in intensitate ca o avalansa. 

 

Fani din intreaga lume au comentat finalul socant al ultimului episod si au aparut petitii pentru continuarea serialului.

 

Citeste si: OZCAN DENIZ si ASLI ENVER (protagonistii noului serial "MIREASA DIN ISTANBUL"), despre rolurile interpretate magistral si despre cele mai frumoase momente petrecute pe platourile de filmare!

 

Burak Ozcivit si Neslihan Atagül si-au luat ramas-bun, saptamana trecuta, cu un ultim episod de neuitat. Totusi, furtuna 'Kara Sevda' continua sa creasca precum o avalansa in social media. 

 

Fanii serialului, care este urmarit pe scara larga si in strainatate, nu au primit bine moartea lui Kemal. Unii asteapta sfarsitul fericit al serialului, in timp ce altii spun 'mai bine murea iubitul meu decat Kemal'.

 

Telespectatorii din Turcia si Franta au deschis o petitie pentru continuarea filmarilor", au scris reprezentantii producatorilor, continuand postarea cu o serie de mesaje scrise de fanii din toate colturile lumii, inclusiv din Romania.

 

Faptul ca actorii principali ai serialului sunt deja angrenati in alte proiecte cinematografice, lucru care nu s-a intamplat in pauza de filmare dintre sezonul unu si sezonul doi, ne face sa credem ca Ay Yapım nu a semnat un contract cu Burak Ozcivit sau cu Neslihan Atagul pentru in

un sezon. Prin urmare, sansele unui al treilea sezon sunt inexistente.