Dragoste interzisă între o polițistă și un arestat la domiciliu. Cei doi își trăiau povestea de iubire chiar în timpul cercetărilor

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 oct 2023, 15:07

Dragoste interzisă între o polițistă și un arestat la domiciliu

Sursa: PixaBay

O poveste de iubire atipică și totodată interzisă a fost descoperită între o polițistă și un arestat la domiciliu. Tânăra în vârstă de 24 de ani este cercetată disciplinar chiar de colegii săi.

Polițista în vârstă de 24 de ani trăia o poveste de dragoste cu un arestat la domiciliu, bărbat cercetat chiar de colegii săi. 

Cei doi au fost dați în vileag de către un vecin care a sunat la 112 și a alertat autoritățile. În urma apelului, polițiștii au fost informați că bărbatul a părăsit locuința. 

Iubire interzisă între o polițistă și un bărbat arestat la domiciliu

Povestea de dragoste a fost trăită de o polițistă angajată nu de mult în MAI, în vârstă de 24 de ani și un bărbat arestat la domiciliu, cercetat pentru tentativă de omor.

Atunci când au ajuns la locuința bărbatului, polițiștii au găsit-o pe colega lor. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Veste bună pentru posesorii auto: Înmatricularea și radierea autovehiculului se va putea face online. De ce documente veți avea nevoie?

În urma celor petrecute, superiorii poliţistei din județul Călărași au dispus cercetarea disciplinară în cazul acesteia.

Ce au transmis colegii polițistei

„În urma apelului la numărul unic de urgență 112, patrula care a intervenit la fața locului a constatat că persoana care face obiectul măsurii arestului la domiciliu, N.F.A.,

a fost identificată la adresa indicată, totodată fiind identificată în cadrul locuinței și polițista A.C.G., aflată în timpul liber.

Citește și: ''Au chemat poliția!'' Ioana Ginghină, nuntă cu peripeții. Totul a luat o turnură neașteptată, după ce polițiștii au întrerupt de 3 ori evenimentul

S-a dispus cercetarea disciplinară a polițistei care a fost identificată în locuință, fiind efectuate verificări detaliate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință, transmite, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași ”,

se arată într-o informare a Poliţiei.

Astfel de evenimente nu se întâmplă chiar rar. Anul trecut, în luna octombrie, doi polițiști au fost filmați făcând dragoste în mașina de serviciu. Cei doi erau în misiune și au fost ulterior suspendați.