“Dragoste si secrete”. Dusmani in serial, cuplu in viata reala!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2020, 13:49

Cei doi indragostiti si-au anuntat relatia la inceputul acestui an, cand au fost intr-o calatorie romantica la Paris.

Özgü Kaya, alias Sevda și Burak Serdar Sanal, aka Pilot, din indragita productie turceasca “Dragoste si secrete”, difuzata la Kanal D, s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru serial si de atunci au devenit un cuplu. Cei doi indragostiti si-au anuntat relatia la inceputul acestui an, cand au fost intr-o calatorie romantica la Paris.

Cei doi actori care ii interpreteaza pe Sevda, o tanara care isi doreste sa devina un star si Pilot, capul unei retele de traficanti, nu ezita sa isi declare dragostea inclusiv pe retelele de socializare.

Frumosul cuplu a ajuns repede in centrul presei din Turcia care speculeaza o posibila casatorie intre cei doi.

Intrebat cum vede viitorul alaturi de iubita lui, Burak Serdar Sanal a declarat: „Ma gandesc la o viata impreuna, mai bine spus … imi doresc sa fim mereu impreuna ”.

Citeste si: Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Iata cum s-a antrenat celebrul actor cu cei mai buni specialisti in arte martiale!

Citeste si: Ali este amenintat cu moartea de propriul sau frate! Afla de ce ii pune gand rau "Pilotul" si ce se va intampla intre cei doi dusmani, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si secrete", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cei doi au recunoscut ca nu si-au cunoscut inca familiile, dar nu neaga posibilitatea unei cereri in casatorie.

"Nu se pune problema deocamdata, de casatorie, insa mai este timp…”, a subliniat frumoasa actrita.

Cum evolueaza cele doua personaje Sevda si Pilot puteti vedea urmarind serialul  "Dragoste si secrete", incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

De saptamana viitoare, fanii serialului isi vor putea vedea actorii preferati din “Dragoste si secrete”, cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.