"Dragoste si secrete" live: cum poti urmari serialul online

Autor: B.M.
Keremcem si Ozgu Kaya

Serialul "Dragoste si secrete" live: pagina oficiala pe care poti urmari online.

"Dragoste si secrete" live: un nou serial face furori la Kanal D, o poveste captivanta despre iubire si devotament, cu o distributie de exceptie care include actori ce au jucat in alte seriale de renume.

Urmareste "Dragoste si secrete" live la Kanal D si fii alaturi de Ali, un tanar ambitios care este nevoit sa treaca peste o serie de evenimente teribile, care ii dau viata peste cap.

In toate aceste incercari Ali o cunoaste pe frumoasa Sevda, de care se indragosteste iremediabil. Relatia celor doi va fi supusa unor incercari care le vor testa adevaratele sentimente.

"Dragoste si secrete" live: pagina oficiala unde poate fi urmarit online

"Dragoste si secrete" live: serialul tau preferat se difuzeaza in fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

"Dragoste si secrete" poate fi urmarit si online pe pagina oficiala: https://www.kanald.ro/live.html

Nu uita sa urmaresti zilnic si site-ul kanald.ro pentru a afla in premiera ce se petrece in noul episod si pentru a fi la curent cu ultimele stiri despre actorii tai preferati.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dragoste si secrete" actori: distributie completa

Serialul "Dragoste si secrete" are o distributie de exceptie, cu actori ce s-au remarcat si in alte super productii ce au avut audiente uriase. Astfel in rolul lui Ali il putem vedea pe Keremcem, actor cunoscut publicului din productii precum "Bahar viata furata", unde l-a interpretat pe Ates, sau "Dragoste si ura", unde a jucat rolul lui Yaman.

Frumoasa Sevda este interpretata de talentata actrita Ozgu Kaya. Vezi aici care este secretul frumusetii ei  si cine este iubitul ei. "Dragoste si secrete" actori- iata distributia completa:

Keremcem- Ali Huroglu
Ozgu Kaya- Sevda Egilmez
Zeynep Elcin- Duygu Selvin
Ferdi Kurtuldu- Hudaverdi
Selda Ozbek- Meral Selvin
Hakan Altiner- Ilhan Selvin
Adnan Biricik- Kurtbey
Ozlem Baskaya- Hayriye Egilmez
Timur Olkebas- Vedat Kemal
Yigit Kocak- Sinan Egilmez
Burak Haktanir- Ekrem


Engin Hepileri- Uygar Sarikaya
Onur Dikmen- Sarp
Zehra Yilmaz- Tugce Isik
Beran Ozel- Ezgi
Asya Taskin- Zeynep
Kubilay Penbeklioglu- Koksal Egilmez
Mehmet Ali Kaptanlar- Samim Sarikaya (Amca)
Sevtap Ozaltun- Ozlem
Fatma Karanfil- Nilufer

Urmareste "Dragoste si secrete" live de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.