Dragostea dintre Han și Inci pusă, încă o dată, la încercare! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, de la ora 21:45, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iun 2024, 19:56

Dacă vor reuși Han și Inci să își găsească liniștea departe de familiile lor, puteți afla astăzi, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.   

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han și Inci vor fi nevoiți să treacă prin noi teste ale destinului.

Dragostea dintre Han și Inci pusă, încă o dată, la încercare

De îndată ce Safiye a avut “confirmarea” faptului că Han s-a căsătorit cu Inci, aceasta nu ratează momentul de a o ataca pe soția fratelui sau.

Ura de care dă dovadă Safiye, când vine vorba de ea o îngrijorează peste măsură pe Inci, care îi cere soțului său să caute o locuință în care să se mute împreună, departe de familia acestuia.

Citește și: ‌Safiye vede pozele de nuntă ale lui Han și Inci, face o criză de nervi și sparge tot ce întâlnește în cale. Vizionează episodul 19 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Totodată, Safiye este copleșită de dramele trecutului și nu reușește să depășească momentele teribile care îi alimentează stările de stres dar și manie, care se răsfrâng asupra celor din jur.

Citește și: Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, schimbare spectaculoasă de look, la scurtă vreme de la naștere! Iată cum arată în prezent frumoasa mămică

Și Ege va avea parte de situații dramatice, atunci când bunicul său nu mai vrea să îi vorbească, după ce tânărul insistă să “mențină” o relație cu tatăl său, care este grav bolnav.

Dacă vor reuși Han și Inci să își găsească liniștea departe de familiile lor, puteți afla astăzi, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

  

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?