“Dragostea este răbdare” Iulia Vântur, mesaj cu subînțeles despre relația cu Salman Khan. Ce a postat vedeta

Author: Diana Bostan
Actualizat: 09 oct 2023, 18:06

Iulia Vântur și Salman Khan

Sursa: Instagram- Vântur Iulia/ Beingsalmankhan

Iulia Vântur s-a mutat în India în anul 2012, acolo unde a cunoscut succesul pe plan profesional. Se spune că frumoasa româncă trăiește o poveste de iubire alături de cunoscutul actor Salman Khan. Ultima postare a vedetei a fost considerată ca o declarație de dragoste la adresa acestuia.

Deși s-a zvonit că s-au despărțit, Iulia Vântur a fost văzută de Salman Khan la un eveniment organizat de sora actorului. În urmă cu câteva ore, frumoasa româncă a postat un mesaj cu subînțeles despre relația celor doi.

Iulia Vântur a postat un mesaj cu subînțeles pentru Salman Khan

Vedeta se bucură de un adevărat succes în India și a declarat în nenumărate rânduri că Salman Khan a fost cel care a încurajat-o și care a văzut cât este de talentată.

Se pare că frumoasa româncă nu-i este doar recunoscătoare, dar îl și iubește.

Citește și: Iulia Vântur, prima apariție alături de Salman Khan, după ce s-a scris ca s-ar fi despărțit: Ce filmuleț a postat aceasta

Iulia Vântur a postat o fotografie în care strălucește într-un costum indian, ce-i pune în evidență formele și trăsăturile frumoase. Vedeta radiază și arată mai bine pe zi ce trece, iar totul i se datorează iubirii.

Citește și: Dovada că Iulia Vântur și Salman Khan nu s-au despărțit. Ce imagini a postat românca noastră, direct de la Bollywood

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Fotografia postată de Iulia Vântur a fost însoțită și de un mesaj cu subînțeles:„ Dragostea este răbdare, iubirea este curaj, iubirea este putere.

Îți trimit iubire ”, a scris Iulia Vântur pe contul său personal de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur a mers pe platourile de filmare ale filmului în care Salman Khan este protagonist

După o perioadă de timp în care cei doi nu au mai fost văzuți împreună, Iulia Vântur a spulberat toate zvonurile unei posibile rupturi. Vedeta a mers pe platourile de filmare ale producției în care Salman Khan are rolul principal.

Citește și: Iulia Vântur, totul despre sarcină „Eu îl primesc cu bucurie” Ce spune iubita lui Salman Khan despre ultimele zvonuri

Iulia Vântur îl sprijină în cariera sa, iar postarea a fost însoțită de mesajul „Tigrul s-a întors”, făcând referire la absența lui Salman Khan de pe micile ecrane. Așa cum ea îi este alături și Salam Khan a fost cel care a crezut în talentul frumoasei românce.

Citește și: Iulia Vântur, însărcinată cu Salman Khan? „2024 este anul când se vor căsători” Diva a surprins pe toată lumea cu ultima ei apariție

El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a declarat Iulia Vântur, potrivit  viva.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.