Dragostea invinge ORICE, chiar si boala! S-au cunoscut in spital, s-au facut bine, insa au nevoie de un nou TRANSPLANT VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:31

Madalina si George s-au cunoscut in urma cu sase ani in spital. Ambii urmau sa faca transplant de rinichi.

Din prima clipa de cand s-au vazut parca au stiut ca sunt facuti unul pentru celalat.

Chiar daca George este mai mare decat Madalina cu 10 ani, aceasta l-a ajutat sa treaca peste frica ce pusese stapanire pe el inaintea operatiei.

Dupa trei ani de la operatie atat Madalinei, cat si lui George, le-au cedat rinichiul pe care l-a primit fiecare. Cei doi indragostiti sunt optimisti si stiu ca doar impreuna pot depasi orice bariera.


Au invatat sa se sprijine unul pe celalalt si nu vor sa se lase doborati de boala. In timp ce multi bolnavi care fac dializa nu pot face aproape nimic, Madalina si George incearca sa aiba o viata normala. Muncesc si fac sport.

Durerea celor doi indragostiti mai este alinata de Pufi, catelul care tine locul copilului pe care si-l doresc, dar nu pot sa il aiba.
Singura dorina a celor doi tineri este sa faca un nou transplant, pentru a scapa de dializa. Insa singura sansa sunt donatorii in moarte cerebrala.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.