Dragostea plutește în aer în „Casa iubirii”! Robert o sărută pe Larisa! Cum reacționează concurenta

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 feb 2024, 18:09

Robert și Larisa se îndrăgostesc din ce în ce mai mult

Sursa: Captură YouTube Kanal D România

De câteva ediții încoace, Larisa și Robert par să se apropie din ce în ce mai mult, iar povestea lor de dragoste pare să prindă contur.

Concurenții Robert și Larisa, de la „Casa iubirii” s-au arătat interesați unul de celălalt încă de la începutul sezonului 3 al emisiunii matrimoniale, iar acum cei doi par cu adevărat îndrăgostiți.

Larisa a venit în casa băieților pentru Robert

În ediția de astăzi a show-ului de la Kanal D, Larisa a făcut un gest foarte frumos pentru Robert, venind în casa băieților.

Totuși, aceasta nu s-a dus din prima la el, ci s-a pus pe canapea lângă Patrick, colegul ei din sezonul anterior.

Cu toate acestea, Robert s-a arătat foarte bucuros de vizita Larisei și a înțeles discreția ei, fără să se supere. 

„Robert, vreau să îți spun că pari foarte fericit”,  a observat Bianca.

Însă, Julia a remarcat altceva la concurent, spunându-i: „ Mie mi se pare că te-ai schimbat puțin la față cu Patrick, Larisa, situația.

Ea acum stă lângă Patrick...”.

Citește și: ''Să te încălzești și pe mine să mă topești!" Larisa îl surprinde pe Robert. Ce au discutat cei doi în Camera Roșie

Robert a contrazis-o pe colega lui, spunându-i că Larisa a ales să stea acolo pentru că se simte confortabil pe acel loc: „A zis că acolo îi place ei, locul acela”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Auzind acest lucru, Julia i-a sugerat lui Robert să-l roage pe Patrick să facă schimb de locuri, pentru a sta lângă fata de care îi place.

Zis și făcut, concurentul nu a mai stat pe gânduri și s-a dus în locul lui Patrick.

Cum a reacționat Larisa când a sărutat-o Robert

Imediat cum a ajuns lângă Larisa, Robert a cuprins-o în brațe și i-a furat un sărut pe obraz, iar concurenta a fost de-a dreptul măgulită de gestul tânărului, arătându-se emoționată.

Ceilalți concurenți au rămas, și ei, frapați de gestul spontan al lui Robert și s-au bucurat pentru că cei doi nu se sfiesc să-și arate sentimentele unul pentru celălalt.

Citește și: Larisa, interesată mai mult de Robert, decât de Ștefan! Care este motivul concurentei din Casa Iubirii: „Eu am fixațiile mele și nu aș putea”

Ulterior, Robert a ținut să-i mulțumească lui Patrick pentru că i-a cedat locul lângă Larisa, iar acesta din urmă i-a spus că nu ar fi lăsat pe oricine să stea lângă frumoasa tânără.

„Dacă era vorba de altcineva, crede-mă că n-aș fi lăsat locul ăla, doar că știu că ești un băiat bun, ai un caracter frumos și de aceea ți l-am cedat. Să ai succes!”,  a spus Patrick.