Dragostea si pasiunea in Zodiacul Chinezesc! Afla ce zodii sunt excelente in pat!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:09

Citeste previziunile tale astrologice in Zodiacul Chinezesc si afla cum stai cu dragostea.

Sobolan

Una dintre calitatile Sobolanului este sarmul. Sobolanul poate topii inimi cu zambetul sau. Adauga asta la personalitatea sa cocheta si poti vedea de ce cuceresc inimile celorlalti. Si cum Sobolanului ii place sa iasa, au o multime de oportunitati sa gaseasca un partener potrivit. O ciudatenie a unora din aceasta zodie este ca le este dificil sa se separe definitiv de fostele relatii. Aceasta poate crea conflicte cu noul partener si poate chiar pune in pericol posibilitatea de a dezvolta noi relatii.

Atunci cand Sobolanul intra intr-o relatie stabila, va gasii o satisfactie sincera in intimitatea relatiei.

Bivol

Bivolul nu apreciaza vorbaria. Ei nu se distreaza la petreceri si nici nu au tone de prieteni. Nu sunt foarte sociabili si ar petrece timpul mai degraba acasa cu familia. Atunci cand Bivolul este indragostit el nu-si exteriorizeza sentimentele prin cuvinte, preferand sa-ti arate decat sa-ti spuna. Un Bivol va reflecta mult timp daca esti sau nu persoana potrivita pentru el pentru ca Bivolul uraste schimbarea si vrea sa gaseasca pe cineva pregatit de o relatie serioasa.
Bivolul nu se grabeste niciodata si nu sunt genul care flirteaza. Odata atasat de tine va fii fidel si va astepta reciprocitate la faptele sale onorabile.

Tigru

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta