Dragostea tronează în “Casa iubirii”! Kanal D, lider de piață, în întreaga țară și la orașe. Peste un milion de telespectatori, cu ochii pe Gala de aseară a reality-ului prezentat de Andreea Mantea

Author: Madalina Maftei

Peste un milion de telespectatori au fost cu ochii pe concurenții de la “Casa iubirii”, în Gala de aseară a emisiunii cu și despre dragoste.

Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, cu reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, în intervalul 16:00 – 18:00, “Casa iubirii” a adunat în fața micilor ecrane, o medie de 750.000 de români, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 17:56, peste un milion (1.023.000)

de telespectatori din întreagă țară urmăreau cu sufletul la gură parcusul concurenților din “Casa iubirii”.

Duminică, în prima parte a emisiunii, difuzată în intervalul orar menționat anterior, Kanal D a fost lider de piață, inregistrand 4,3% rating și 12,3% cota de piață, pe targetul Național, și 3,2% Rating și 9,7% cota de piață, pe targetul All Urban. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Ești foarte nesimțit și fals”. Mihaela îl pune la zid pe Patrick, fiind convinsă că schimbarea de comportament este cauzată de premiul de 5.000 de lei

Citește și: Au avut loc primele săruturi în „Casa Iubirii”. Contextul în care acestea au avut loc a stârnit hohote de râs printre participanți

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.