Drama atinge cote inimaginabile in serialul Nehir. Ce descoperire face Bahar si cum alege Nehir sa faca cea mai controversata dezvaluire

Author: Alice Popescu
Actualizat: 31 iul 2022, 13:45
Ce decizie ia Tarik pentru a o face fericita pe Nehir
Sursa: Captură KANAL D

Ce se intampla cand Nehir anunta ca se va casatori cu Tarik si ce banuiala are Bahar incat Nehir este pusa in fata faptului implinit si fortata sa recunoasca adevarul.

Nehir ii propune lui Tarik sa se casatoreasca, insa aceasta casatorie nu este una reala ci vrea cu ajutorul ei sa se razbune pe Nazim. Insa Nehir este de neoprit si atunci si Bahar si Tulay trebuie sa plateasca tot ce i-au facut. Tarik abia asteapta sa se casatoreasca cu ea crezand ca va ajunge pana la urma la inima ei.

Citeste si: DETALIUL pe care il tine ascuns Iman Casablanca din Nehir. DEZVALUIRI incendiare despre orientarea ei. Indragita actrita este sapiosexuala

Luni in serialul Nehir. Tarik si Nehir anunta ca se vor casatori. Cum reactioneaza Tulay?

Tulay o invinuieste incontinuu pe Nehir de moartea lui Hakan si spera ca va scapa de ea dand-o afara din casa: "Nici nu s-a uscat tarana pe mormantul fiului meu si nepotul meu ii va zice tata lui Tarik? Poftiti, tocati impreuna averea fiului meu..." Tot Tulay este de parere ca ceea ce face Tarik demonstreaza ca este doar un vanator de averi: "Vrei sa iti zic ceva? Tarik e un vanator care urmareste averi.

Intai a terminat de tocat averea Fulyei, acum suntem noi la rand.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de cealalta parte, Nehir abia asteapta sa se casatoreasca cu Tarik spre disperarea lui Tulay. Tarik si Nehir se tin de mana si anunta vestea cea mare. Nehir continua sa se joace cu sentimentele barbatului si-i spune ca este foarte fericita alaturi de el asa cum nu a fost niciodata.

Mai mult, il minte spunandu-i ca ii pare rau ca nu l-a ales pe el de la inceput. 

Ce secret afla Bahar si cum va reactiona Nehir cand va fi nevoita sa spuna adevarul

Bahar afla pana la urma un secret pe care Nehir va fi nevoita sa il recunoasca dupa ce pune mana pe rezultatele unor teste ADN ale lui Mert.

De aici, secretele si actiunile personajelor din "Nehir" se pravalesc in cascada, iar protagonistii vor fi nevoita sa puna cartile pe masa. Ce se intampla intr-un nou episod din "Nehir", aflati luni, 6 septembrie, de la ora 22:30!

Nehir poate fi urmarit in fiecare saptamana, luni si marti, de la 22:30, pe Kanal D!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.